Jelikož jsme právě teď vyčerpali náš limit (200 schránek), dočasně zastavuji vydávání nových. Před pár dny jsem zažádal o nové, ale zatím nemám odpověď. Pokud nové nedostaneme, proběhe tato akce:
zde oznámím + zašlu na všechny GeoMaily zprávu, že ti, kdo se déle jak 3 měsíce nepřihlásili na webové rozhraní mailu na adrese http://mail.geocaching.cz/ budou postupně mazáni, aby došlo k uvolnění místa pro nové zájemce (jak stojí v pravidlech GeoMailu)
Chapu Tvoje duvody, ale pokud nekdo pouziva tu schranku na forwardovani na svuj "normalni" mail, tak mu treba z niceho nic zmizi schranka/adresa? Trosku drsne, ne?
(Znova rikam, ze chapu duvody a doufam, ze dalsi schranky budou, ale drsny to je)
Nejsou to Moje důvody, ale důvody k uživatelsky omezené službě GeoMail.
Upozornění rozešlu mailem, takže i ten, kdo má jen forwardování, jej obdrží a následně bude mít 14 dní na to, aby se do webmailu přihlásil a potvrdil tak, že schránku využívá.
Tak jo. Požadavek na zvýšení počtu schránek je bez odezvy, čili se na vědomost dává že:
Do pátku 4.9.2009 se všichni, kdo mají zájem dále využívat schránku GeoMail, musí přihlásit na adrese http://mail.geocaching.cz/. Stačí se jen přihlásit a odhlásit. Kdo bude mít po tomto termínu datum posledního přihlášení starší jak 3 měsíce, jeho účet bude bez náhrady smazán!
Jestliže ještě nakonec dojde k akceptování našeho požadavku na vyšší počet schránek, bude tato čistící akce zastavena.
Jen takova poznamka.. Pristuluju k GC mailu pres POP3 a presto mi prislo oznameni, ze jsem se uz 3 mesice neprihlasil. To se mi zda trochu divne. Neni POP3 pristup regulerni prihlaseni?
Ano, jen podle toho dokážu rozeznat, jestli někdo schránku využívá. A jak se přesvědčuju, spousta lidí si ji zřídila jen tak. Proto je fér, když se bude pročišťovat těm, kdo ji používat bude. Jednou sice dojdeme do konečného stavu, ale hned to nebude…
On pristum pres POP3 nepovazuje za prihlaseni asi nikdo. Nedavno mi prislo upozorneni z email.cz, at se prihlasim, jinak me zrusi. Neda se nic delat je to v podminkach. Jednou mi dokonce bez upozotneni zrusili mail na atlasu a tak jsem jim napsal, ze ostatni freemaily posilaji aspon upozorneni. Pak mi mail bezproblemu obnovili.