Prozatimní zastavení vydávání nových GeoMailů

Jelikož jsme právě teď vyčerpali náš limit (200 schránek), dočasně zastavuji vydávání nových. Před pár dny jsem zažádal o nové, ale zatím nemám odpověď. Pokud nové nedostaneme, proběhe tato akce:

• zde oznámím + zašlu na všechny GeoMaily zprávu, že ti, kdo se déle jak 3 měsíce nepřihlásili na webové rozhraní mailu na adrese http://mail.geocaching.cz/ budou postupně mazáni, aby došlo k uvolnění místa pro nové zájemce (jak stojí v pravidlech GeoMailu)

Choze

Chapu Tvoje duvody, ale pokud nekdo pouziva tu schranku na forwardovani na svuj "normalni" mail, tak mu treba z niceho nic zmizi schranka/adresa? Trosku drsne, ne?

(Znova rikam, ze chapu duvody a doufam, ze dalsi schranky budou, ale drsny to je) :slight_smile:

Nejsou to Moje důvody, ale důvody k uživatelsky omezené službě GeoMail.

Upozornění rozešlu mailem, takže i ten, kdo má jen forwardování, jej obdrží a následně bude mít 14 dní na to, aby se do webmailu přihlásil a potvrdil tak, že schránku využívá.

OK, to zni rozumne. :wink: Nevyjadril jsem se presne - myslel jsem Tvoje duvody pro ruseni existujicich schranek. Ale myslim, ze je vse vysvetleno.

Tak jo. Požadavek na zvýšení počtu schránek je bez odezvy, čili se na vědomost dává že:

Do pátku 4.9.2009 se všichni, kdo mají zájem dále využívat schránku GeoMail, musí přihlásit na adrese http://mail.geocaching.cz/. Stačí se jen přihlásit a odhlásit. Kdo bude mít po tomto termínu datum posledního přihlášení starší jak 3 měsíce, jeho účet bude bez náhrady smazán!

Jestliže ještě nakonec dojde k akceptování našeho požadavku na vyšší počet schránek, bude tato čistící akce zastavena.

Choze

První promazání neaktivních účtů (většinou z prosince 2008):

mitak
chipoliny
raroch
_tom
krkovicka
jt-k
reptile1269
pagis
mejstro
hurw-ice
honzat-cz
pan_el
czecho.cowboy

Choze

Další promazání účtů, tentokrát neaktivních od ledna 2009:

dabi
jaryn
jelteam
z.pliska
johnyc

Choze

Jen takova poznamka.. Pristuluju k GC mailu pres POP3 a presto mi prislo oznameni, ze jsem se uz 3 mesice neprihlasil. To se mi zda trochu divne. Neni POP3 pristup regulerni prihlaseni?

Dovoluji si rozšířit výše uvedený dotaz z POP3 i na IMAP, přes který jedu denně já… :slight_smile:

jestli tam jsem, muzes ne vyradit a uvolnit misto, diky

Copak je to za skvělou službu, kde je omezený počet uživatelů?

Google Apps pravděpodobně v přehledu uživatelů zobrazují poslední přihlášení přes www a ne přes pop3 nebo imap.

Každá služba je něčím omezená.

Nabidni lepsi. :wink:

A kolik za to platis, ze remcas na sluzby :wink:

Ano, jen podle toho dokážu rozeznat, jestli někdo schránku využívá. A jak se přesvědčuju, spousta lidí si ji zřídila jen tak. Proto je fér, když se bude pročišťovat těm, kdo ji používat bude. Jednou sice dojdeme do konečného stavu, ale hned to nebude…

Choze

[quote]
choze napsal/a:

On pristum pres POP3 nepovazuje za prihlaseni asi nikdo. Nedavno mi prislo upozorneni z email.cz, at se prihlasim, jinak me zrusi. Neda se nic delat je to v podminkach. Jednou mi dokonce bez upozotneni zrusili mail na atlasu a tak jsem jim napsal, ze ostatni freemaily posilaji aspon upozorneni. Pak mi mail bezproblemu obnovili.

Další promazání (neaktivní od února a března 2009):

michal223
bill22
cherubin
sunny.plzen
zizanci
adamos
wendabr
mikyc
ppaavveell
kaote
kuty-noda
bertlak

Choze

To, že se tam neloguju ještě snad neznamená, že nepoužívám tu adresu?
Měl jsem to přesměrované na svůj exchange server :frowning:

Tak to máš asi smůlu. Ale tohle se tu řešilo několikrát a pokud upozornění a pravidla nečteš, tak Ti není pomoci.

Tak to ti na tvůj exchange server určitě přišlo dvakrát upozornění, že se máš přihlásit přes web. Co ti na to víc říct…