první nálezce - odměny

Ahoj

Co je vhodné a co nejčastěji dáváte do nově založených keší jako odměnu pro FTF nálezce? Díky za odpovědi a tipy.

…se ptá kačer, kterej má už 3 vlastní keše :smiley:

pravda. U prvních dvou jsem nic nedal :frowning: a u třetí pěkný přívěšek na klíče.
Tak se ptám, co je dobré tam dávat.

Jo, taky mě to zajímá. Moje první keš se rýsuje a tak se rád dozvím, co mají FTF kačeři rádi :wink: Chlast a bonbony tam ale dávat nebudu, páč to do keše nepatří.

Nejlepší je asi chlast, ale můžou to najít i děti :slight_smile:
Já sem dneska uložil kešku s různejma krámama co už nepotřebuju. auto nabíječku na iPhona. 4gb MP3 3x o2 sim… No je toho spousta :smiley: Ale je to spíš veteš, tak snad nebude vadit :smiley:

No já tam dávám různé cetky. Přívěsky od klíčů počínaje TB, GC a CWG konče. Nedavám (protože nesnáším) tam hračky z kinder - ty teď nelezneme na každém kroku. Kešek u kterých obsah nepřipomíná odpadkáč je velice málo.

Co se v mládí naučíš… :D:D:D

To je jasné. Mě nejvíce udělá radost když v kešce najdu dvacku. hodím tam za ní 2x CWG a zajdu si za to na pivo. Když to najde dítě, zajde si za to do cukrárny, když žena koupí si blesk a podobně :slight_smile:

Rozhodně chlastB).
Poprvé se mě to sice vymstilo, když jsem na místě marně čekal na FTF kaře a aby zakázaný obsah nepadl do nepovolaných rukou, musel jsem ho sám odborně zlikvidovat.
Do smal krabek mám zásobu minilahviček, do připravované tématické série se vejdou i sedmičky z archívu, tak se těšte :slight_smile:

To sem eště neviděl:)

Zatracene, to tam fakt davate chlast?! To je pitomy… :stuck_out_tongue:

No, já v pátek dopoledne posílám do fronty…Velikost netradiční small a měl sem problém, co tam dát. Flaška byla samozřejmě na prvním místě, když je ten sychravej podzim…takže sem koupil minilahvičky s griotkou. ochutnal ji a protože se nedala pít, vylil a vyměnil za domácí slivovici :slight_smile:

Nejlepší odměnu pro FTF dává LeeHill a Pegasus75 . kdo lovil jejich keše ví:)

Ja planuju poslat krabicku do fronty v sobotu, ale cpat tam alkohol se mi fakt nelibi… :frowning: Ale uz chapu, proc jsou FTFka tak popularni. :wink:

@Xsi the Wolf: přemýšlel sem nad nějakou čokoládou, ale po konzultaci s kolegou jsem si řekl, že nebudu riskovat nájez mravenců nebo něčeho horšího…ostatně někde v pravidlech je psáno že jídlo do cache nepatří :smiley:

Ale CWG nebo trackovatelný předmět…to vypadá hezky, no teď už na to ale určitě není čas…

Uvazuju dat tam neaktivovane psi znamky, i kdyz jsem s nimi mela vyrazne jine plany, no uvidime. Treba mi zitra v obchode padne do oka neco zajimaveho, co bude lepsi nez alkoholy. :slight_smile:

Zajímavý by mohl být i kompas či jiná výbava…ale stejně, tady na vysočině zahřejou nejlíp alkehóly :slight_smile:

Nene, tady na Vysocine je to vsude do kopce, a proto by nejlip hrala cedulka "Hledej na vrcholu toho obriho krpalu na obzoru"… :wink:

Hmmm… dával sem je tam vždycky a většinou i nějaké nově vypuštěné, a NIKDY nebyl nejmenší problém. A pár už těch keší bylo.

Ale k tématu:
pravidelně do našich keší dáváme vypalované či kreslené "placky", takové, jaké jsme dělávali na trempské potlachy. FTF, STF, TTF a název keše je tam někde v obrázku. Jsou to vlastně taková větší ručně dělaná CWG - samosebou každé jiné, jak od keše ke keši, tak i pro ty FTF, Stf…

A pěkné můžou být - když třeba neumíš kreslit, nemáš vypalovačku nebo pilu a jánevimco, ale zato umíš s počítačem, pamětní kartičky malovaný ve Fotokrámu třeba a zalaminované. Tady už se tvůrčímu duchu meze nekladou…