Prvomajova v Prokopaku

Nasla by se skupina pro odlov prvomajove kese v prokopaku na prvniho maje? Ale jestli chapu dobre listing, chtelo by to do skupiny alepson jednu kacerku :slight_smile:

No pokud vse vyjde, tak bych rad vyrazil s manzelkou… ale nevim, jestli pucim:p

:DDDD

Snazim se ukecat nejakou mudlu, ale s mudlama je to tezky :frowning:

Nikdo? Jeste bych sel na Cestu na jih…

Ja ted nemam cas, protoze pisu bakuli, ale muzu se zeptat kamaradky, co s nama byla na Smrtihlavovi.

Hanko ne, že bych ti do toho chtěl kecat, ale už jsi trochu mimo :D. Jednalo se o prvomájovou, a dnes je třetího :p:D

Nejaka akce 8.5 pripadne pristi vikend bude?

Tak mne taky tahle cache bohuzel nevysla, i kdyz jsem se moc snazil… bohuzel tchyne dokaze prekazit vsechny plany:D

Máj jako máj, není tam podmínka, ze se tam musí primo prvniho :slight_smile: Jen, ze nemas jit sam. Nebo si to pamatuju blbe?

Jasne ze se tam muze jit kdykoliv, ale jelikoz jsme stedrovecerni lovil na stedry vecer, mel jsem chut sem vyrazit na prvniho maje :slight_smile: Nakonec jsem nikoho nesehnal, tak jsem vyrazil do Tetina, coz taky nebylo spatny :slight_smile: Takze tahle v prokopaku zustava na todo liste - na libovolne datum, samozrejme :slight_smile:

Jestli sis nevšimla, kaote psal, jestli se najde někdo na Prvomájovou na prvního Máje. A tys na to reagovala třetího :smiley:

Tam je první podmínkou tu kešku vůbec najít :-))))) Viz i naše DNF. Na datumu nezáleží, ale obě pohlaví jsou více než vhodná.