Zdravím, chystá se někdo v nejbližší době na R43 ? Samotnému se mi na ten pylon nechce a asi by mi ani nestačilo vybavení. Už jsem si to obhlídl a jakýs/takýs plán by byl. Předpokládám nějakou víkendovou akci.
No na tu keš vzpomínám, zejména na to, jak mi bolelo za krkem.
Pizzu s dovozem jsme si objednali, borec to dovezl, ale adresu si nechal raději víckrát zopakovat. Na místě čučel jak péro z gauče. ![]()
Přeju vám, ať to dáte, já bych tam nikdy nevylez.
Až nakoupím tu T5 výbavu, tak tam vyrazím… a není to myšleno jako vtip ![]()
Jakási akce se chystá, ale stále čekám na ty s výbavou
já budu chystat občerstvení ![]()
A dal bys mi vědět?
Fakt šetřím na T5 vercajk… B)
Myslím to opravdu vážně. Dostal jsem i nějaký návrh na zítřek (6.3.) ale to je vážně moc brzo. Už mám naplánovanýho i něco jinýho.
Na pylon se ale chystám raději někdy na jaře, a rád bych si to naplánoval s někým, kdo už nějakou zkušenost má. Sice jsem lezecký zkoušky (na práce ve výškách, nějaký třetí stupeň) kdysivá (cca rok 1992), dokonce jsme měli i povolení báňskýho úřadu do podzemí, ale přece jen je to už doba. To až teď s geocachingem se znovu protahuju. Takže pokud by se chtěl přidat někdo na svezení, nic proti tomu nemám, ale raději bych, abych na sváteční lezce nebyl sám.
Na rovinu se přiznám, jsem začínající… jsem neměl na ten lezecký event chodit, na laně se mi nějak zalíbilo ![]()
No a zrovna dnes se na R43 udál skupinový odlov. Není to pech ? Holt, co si nezorganizuju sám, tak mít nebudu.
Dočkej času… já bych počkal až bude stabilně tepleji, at si s sebou nahoru nemusím brát ešus s gulášem a půlku chleba ![]()
Hlásím se do party, vybavení mám. V okolí je více možností podobné obtížnosti . Den je dlouhej.B)
Ahoj,
tak tuto mám také v hledáčku, ale sám si na ni určitě netroufám. Chtělo by to někoho velmi, velmi šikovného. Když nebudu pracovně mimo, tak se hlásím.
LD
Dejte sem tak týden s předstihem vědět, kdy a jak se půjde na R43… abych se mohl zařídit.
mozna bych nejaky ten sedak ci neco dotahl ale moc nazarucuju. spis by me zajimalo datum ![]()