Rakousko podruhé 05/2010

Tak jsem zvědav, kolik aut dáme v roce 2010 ze Žďárského okresu? Tento rok byly dvě a já už jsem se nahlásil :-))) A hlavně doufejme, že to předělají na mega event…
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b60781d0-0933-426d-9a67-80eb855e87ef&log=y&decrypt=

Hmm pěkná akce, ale mám jeden zásadní poblém a to je maturita, bojím se, že se to strefilo přímo do dvou týdnů maturit doprostřed. Já jedu tak na 50% dočasně.

J8 taky nevím jestli pojedu, protože budu mít ve škole zkoušky, takže svou účast vidím jako více než nejistou

mno, zkouskove je zkouskove… Jeste uvidim jak to bude

ahoj. tak já sem se taky nahlásil… v zell am see je krásně, a po cestě by mohlo být dost vypečenejch kešek :wink: už se těším… a auto bych asi taky mohl vzít

V Zell am see jsme bydleli po letosnim megaeventu, ale i tak nam jich tam jeste spousta zustala, takze jedem zas :slight_smile:

hele lidi, kdy to presne je ?
ja ze se nejak rozchazi datum v listingu a datum na datumovce na GC.COM :(:frowning:

Termín v listingu 28-30/5 2010 je určitě správný. Datumovka 13/4 2010 je mylná, protože u eventů nejde nastavit datum konání vzdálenější jak půl roku. U Megaeventu to bude asi jinak.
Owneři datum určitě dodatečně poopraví. :wink:

to cztweety: třeba zase vy půjdete v našich stopách, když my jsme letos chodili ve vašich…vždy jste se objevili těsně před námi v logbooku :slight_smile:

To Tomaaas: treba jooo :smiley:

Ted koukam na ubytovani, snad se neco sezene za rozumny peniz kde zase budou bydlet jen cesi :smiley:

Do Zell am see jezdím dost často a to v létě i zimě. Mám tam tetu a proto u ní můžu bydlet, takze mě místo konání potěšilo.Několik keší jsem tam už odlovil , ale ještě mě jich tam hodně zbývá-chce to kolo a objezdit je. Takže těším se na setkání.

bych se asi taky zucastnil, nevim kdy budu mit sice statnice, ale pocitam s tim ze posledni vikend v kvetnu bych to mel mit uz zasebou :smiley:

Nejak "zmizel" tento event :frowning: nemuzu se na nej dostat

Listing byl retractován kvůli tomu, že autoři nezažádali GS o vedení eventu jako Mega-Event. Protože tím porušili pravidlo, že event nemůže být publikován dříve, než 6 měsíců před konáním (což pro ME neplatí), bude znovu puštěn, až splní jednu z těchto dvou podmínek.

OK, ja ze sem to hned hledal jako Megaevent, ale nenasel, tak proto se ptam :wink:
Diky za odpoved :slight_smile:

Taky jsem si říkal, kam to zmizlo…

Já teda pevně doufám v ME :slight_smile: A klidně pojedu sám, jestli budou všichni v ZR mít zkouškový nebo maturity!!! :-))))

ME snad bude :wink: , taky uz se tam tesim.
Jedu asi na par dni, kdyz uz tam budu, tak si to tam chcu poradne uzit :smiley:

Přesně - pátek/sobota/neděle a pondělí dojezd nad ránem domů :slight_smile:

Na druhou stranu, důležité je nepustit před sebe Poleroka, hlavně na mosty s cachema, že? :-))))))))))))))))))))) To už pak člověk nic nenajde :-))))))))))))))))))))))))