Před chvilkou tu zvonila pošťačka. Vím, to asi nikoho nezajímá. Ale donesla mi mé první 2 TB a já nevím přesně jak s nimi naložit. Tím myslím, že bych nerad zkazil registraci a určení úkolu. Mám tedy několik dostazů na tento problém a byl bych moc rád, kdyby se tu našel nějaký kešer, který mi pomůže. Díky
- Kde přesně a jak zaregistrovat nový Tb (+ jak zvložit ikonku a název TB)
- Jaký mohu vložit úkol. Mohu si zvolit, aby se mi TB někdy vrát a mohu určit zhruba datum a keš?
- Musí k TB být připnutý další předmět jak je psáno na wiki nebo může cestovat jen TB?
Na gc.com v levém menu najdeš "Trackable items", tam zvol "Activate…" a zadej aktivační kód, který máš u TB (bývá nalepený na sáčku). Tím se TB aktivuje, přiřadí se k tvému nicku a otevře se ti stránka pro zadání informací o TB. Všechny TB mají stejnou ikonu, různé ikony mají jen speciální TB a GC. Název je taky na tobě, je to přece tvůj TB 
K TB nemusí být připnutý žádný předmět, ale to je pak TB chudinka. Vždyť právě o ty putující předměty jde. Pokud jsi chrěl, aby ti putoval jen kus kovu, mohl jsi si koupit nejlevnější GC. Takže koukej doma zalovit v krabici z dětství, vytáhni plastovýho indiána a vrtačku. Udělej do něj díru, protáhni řetízek a máš TB.
Pozor, posílá se do světa jen ta visačka co na ní není COPY. Tu si nech doma.
Na GC.COM si zvolíš v levé části Trackable items. Pak zapíšeš Tracking number do pole Activate trackable item. Po stisknutí Activate budeš ještě muset zadat Activation code. Pak už můžeš psát o TB. Cíle můžeš psát různé. Já jsem taky ke svému TB napsala, že bych ráda, aby se mi vrátil zpět do naší keše, takže teď jen čekám, jestli se tak stane.