Reputace - jak na tom jste?

-117

Kdo má víc?  :wub:

Jé, ten už tady dlouho nebyl :-D

Jsou tady lidi, co mají i více než -300, snad je shamane nechceš dohnat? ;)

On už by byl dáááávno v trháku, ale má tu "speciální režim"... pak je výkon i to jeho číslo.

Rozhodně jsou tu škodlivější jedinci než zakladatel vlákna.

Reputace je jen velmi zkresleně vypovídající číslo… když se podívám na jeho aparát;

naštěstí je většina kačerů normálních, chodí do práce a geocaching jako koníček mají hozený nějak jako k-lord - a tak se závodů o počet palců neúčastní :)

Mám +5 

Shaman3: Dal jsem ti tam plus, at nejseš v takovým mínusu  :D

A jak se to počítá? 

Já jsem taky v mínusu a přitom se na gc.cz chovám slušně.. 

A jak se to počítá? 

Já jsem taky v mínusu a přitom se na gc.cz chovám slušně.. 

Ty jsi od lidí dostal palce dolů / mínus / z toho důvodu, že jsi odpovídal na cca rok staré příspěvky. ;)

Kdyby rok, ty prispevky byly z roku 2008 :D

Já bych řekla akorát tolik, že celkové množství palců (obojího druhu) je úměrné ukecanosti toho kterého soudruha :D.

Ty o tom vis hodne, vid? :D

Ty o tom vis hodne, vid? :D

Tak, tak :D!

Kdyby rok, ty prispevky byly z roku 2008 :D

Tak z 2008 jsem nepostřehnul. Pravda ovšem je, že ty co jsem  viděl nejsou cca 1 rok staré, nýbrž cca 3 roky.

Jo, mas pravdu. Jeden tam je skoro 4 letej. Ono jak tady posledni dobou furt nekdo vytahuje fosilie (ja chapu, ze archeoposting je mozna pro nekoho zajimavej, ale ne vzdy je to dobrej napad), tak v tom mam mozna trochu bordel.

Šamánku, je to tak podstatné? ;)  Není důležitější, jak tě vnímají lidi, s kterými se potkáváš u keší nebo na eventech ? Osobně bych tě docela ráda poznala a dozvědela se, co tě vede k tomu, co jsi tu vyváděl. :D

PS: Abych byla v souladu se svým nickem správně zvědavá, zajímalo by mě, proč už není vidět, kolik máš v gc nálezů? Nevěřím tomu, že bys gc pověsil na hřebík.  

Edíka jsem potkala a myslím si, že je to prima kluk - vytažení starých vláken bych u něj opravdu neviděla jako zlý úmysl nebo provokaci, proto mu dávám jeden plusový na uvítanou a na vylepšení skóre. ;)

Ha, ha, já mám přesně tolik plusů, kolik mám let. No ale s tím věkem to až tak zas veselý není.

Šamánku, je to tak podstatné? ;)  Není důležitější, jak tě vnímají lidi, s kterými se potkáváš u keší nebo na eventech ? Osobně bych tě docela ráda poznala a dozvědela se, co tě vede k tomu, co jsi tu vyváděl. :D

PS: Abych byla v souladu se svým nickem správně zvědavá, zajímalo by mě, proč už není vidět, kolik máš v gc nálezů? Nevěřím tomu, že bys gc pověsil na hřebík.  

Edíka jsem potkala a myslím si, že je to prima kluk - vytažení starých vláken bych u něj opravdu neviděla jako zlý úmysl nebo provokaci, proto mu dávám jeden plusový na uvítanou a na vylepšení skóre. ;)

A co že to vyváděl? já asi hrozně rychle zapomínám, nebo dlouhý flamy přeskakuju ...

Šamánku, je to tak podstatné? ;)  Není důležitější, jak tě vnímají lidi, s kterými se potkáváš u keší nebo na eventech ? Osobně bych tě docela ráda poznala ...

Potkat u keše? To je přece pro kačera ještě větši potupa, než když se zeptá ownera na řešení finálky!!! Správný kačer se u keše nenechá nikdy přistihnout jiným člověkem, neboť nemůže vědět, jestli to není mudla. A já jsem správný kačer, takže mě u keše nepotkáš. Já se ke keši plížím vždy opatrně a nenápadně, aby mě nikdo neviděl a neslyšel, když tam vidím pohyb lidí, tak počkám v krytu až odejdou, nebo přijedu jindy, nemusím odlovit za každou cenu, nechci keš prozradit mudlům. Kdybyste se takhle chovali všichni, tak po vás nebude tolik keší vymudlených. 

Osobně jsem rád i za shamana3 a přeju mu, aby ho to červené číslo moc netížilo, aneb i advocatus diaboli je třeba. Ono říkat názory, se kterými lidi jsou ochotni souhlasit, není bůhvíjaké umění, ale být tiskovým mluvčím názorů nepopulárních až provokativních, to už si žádá odvahu. Pokud nás to přiměje nad tématem zauvažovat z jiné perspektivy, jenom dobře. Shamane, vadí mi, že občas ty tvoje opozice jsou tak trochu až póza pro disidentskou image, ovšem na druhou stranu mi vadí i častý přístup mnoha kolegů, kteří se snižují k argumentaci ad hominem a tvoje příspěvky jsou schopni shazovat ne proto, co říkají, ale jen proto, že to říkáš právě ty.

Mám +5 

Shaman3: Dal jsem ti tam plus, at nejseš v takovým mínusu  :D

Díky, dal jsem ti stejně tak.  :)