Pokud umim po sobe dobre cist, tak jsem napsal ze sem chodi pouze 1 'geocacher' z 1000 (nebo-li 60 z 60000). To neni haneni, to je statisticky udaj.
EDIT: I kdyz by se to dalo povazovat za skryty vysmech, tak tak to mysleno nebylo. :lol:
Pokud umim po sobe dobre cist, tak jsem napsal ze sem chodi pouze 1 'geocacher' z 1000 (nebo-li 60 z 60000). To neni haneni, to je statisticky udaj.
EDIT: I kdyz by se to dalo povazovat za skryty vysmech, tak tak to mysleno nebylo. :lol:
Rekl bych, ze jde o hanlive oznaceni tohoto fora. Pokud mas proti nemu az takove vyhrady, proc sem chodis?
Rekl bych, ze jde o hanlive oznaceni tohoto fora. Pokud mas proti nemu az takove vyhrady, proc sem chodis?
Jo ta zumpa???
Tak to me opravdu velmi mrzi, ze to nekomu muze vadit :D Je to zazite slovo. Stejne jako nerikam jdu hledat poklad, ale reknu jdu hledat cache, nebo chcete-li 'kes'.
Jo ta zumpa???
Tak to me opravdu velmi mrzi, ze to nekomu muze vadit :D Je to zazite slovo. Stejne jako nerikam jdu hledat poklad, ale reknu jdu hledat cache, nebo chcete-li 'kes'.
My uz pro tebe taky mame zazity nehezky slovo, ale nepouzivame ho, protoze to neni slusny. Navic jakykoliv snahy od "odzumpovani" tady jiste osoby kazi. A hadej, kdo to je? Napoveda: Jedna z tech osob uz ma druhy varovani. Zamet si nejdriv pred vlastnim prahem, ano?
PS: To, ze si zmenis nick a smazes prispevky ti nijak nepomuze se stat anonymnim. My stejne porad vime, co jsi zac.
Ja se nesnazim byt anonymni :D Velky Praktik je pouze cestny titul, ktery jsem dostal od nejakeho Velkeho Teoretika.
BTW: tak jake slovo pro toto forum je dovoleno pouzivat. Slo by treba Septik? Nebo to zde take neni dovoleno?
Jo ta zumpa???
Ja se nesnazim byt anonymni :D Velky Praktik je pouze cestny titul, ktery jsem dostal od nejakeho Velkeho Teoretika.
BTW: tak jake slovo pro toto forum je dovoleno pouzivat. Slo by treba Septik? Nebo to zde take neni dovoleno?
Koukám, že to poslední varování přijde asi brzy...........
Koukám, že to poslední varování přijde asi brzy...........
No jo porad.. ta vase varovani.. tady uz si clovek nemuze ani uprdnout :D :D :D
Varovani si nechte pro deti, na ty mozna plati.
Jenom pro to, ze mam stejny nazor jako valna vetsina geocacheru :D
A ze tu ten nazor vyjadrujes sam... Tobe by bylo prijemny, kdyby te nekdo opakovane urazel? Vazne? Ono to neskonci jenom varovanim vis :) Pak budes rad, kdyz vubec neco z toho, co napises, ostatni uvidej.
No jo porad.. ta vase varovani.. tady uz si clovek nemuze ani uprdnout :D :D :D
Varovani si nechte pro deti, na ty mozna plati.
Jenom pro to, ze mam stejny nazor jako valna vetsina geocacheru :D
Jo, a prdet si klidne muzes. Problemy si delas sam.
Pak budes rad, kdyz vubec neco z toho, co napises, ostatni uvidej.
Problemy si delas sam.
Kdo ostatni? 50000 lidi uz to nevidi ted.
Problemy? To vubec, ja se bavim :)
Jinak preferoval bych permanentni BAN, to co ma Shaman je moc nudne, moc vsedni.
Modi: už zase zabředáte? :angry:
..zabředají, místo aby zařízli :ph34r:
Jinak preferoval bych permanentni BAN, to co ma Shaman je moc nudne, moc vsedni.
žádosti se vyhovuje
Jé Pepo, ten byl můj. :D Už jsem to měl připravené. Ale to je jedno.
žádosti se vyhovuje
diky, konecne budu mit od z***y klid
To all: Vy to nechápete. shaman3 má málo obrácených palců, tak mu za ten postík nějakým přispějte, ať se probojuje na své vysněné první místo.
-131 body už pomalu přibývají :wub:
Když to tak vidím, tak nevím, jestli ten permanentní BAN je úplně nejlepší, teď se tu Hansmatt objeví ve spoustě svých alter ego a ani my, co tu jsme déle nebudeme možná vědět, že to je on... Když měl ten svůj účet, alespoň podle reputace to bylo jasné, i když změnil nick.
Jinak za svůj nick (přezdívku či jméno) se stydí jen ti, kteří lezou někomu do zadnice nebo nechtějí, aby si je lidi spojovali s jejich předchozími činy. V případě, že si za tím, co si kdy napsal stojíš, nechápu změnu nicku zde na serveru z Hansmatta na Velkého Praktika.
Že máš názor jako většina uživatelů - s tímto nemůžeš operovat. Zde na fóru je sice činná jen malá část z kačerů, ale i to je průřez společností. To vidíš v tom, že se tu najdou protichůdné názory. Kdyby s tebou souhlasila většina kačerů, musela by souhlasit i většina kačerů co zde píše, nejen těch, co zde nepíše, protože ti co zde píšou se proti tobě spikli.
Jinak k těm počtům, na tomto serveru je registrovaných jestli dobře počítám přes 90 tisíc lidí. I kdyby za poslední rok byla registrovaná 1/10, určitě to není to 1 promile, co uvádíš ty. Stejně jako na GC.com se pak lidi dělí na ty aktivnější a pasivnější, kteří si třeba jen něco přečtou...
Nejenom Hubálkova konstatnta platí; ještě bych se přimlouval za zavedení "diskuzní disjunkce": V jakékoli chvíli je na jakémkoli fóru alespoň jeden rozesírač.
Nejenom Hubálkova konstatnta platí; ještě bych se přimlouval za zavedení "diskuzní disjunkce": V jakékoli chvíli je na jakémkoli fóru alespoň jeden rozesírač.
To je dobré (a trefné). Zvlášť když se tomuhle fóru fakt říká žumpa. To je těžko popřít.
Vsimni si, ze se tim hanlivym terminem ohaneji hlavne ti, kteri tu sami delaji nevetsi bordel.
já ti nevim.
Jestli myslíš mě, tak se nad sebou zamyslim.
A jestli to myslíš obecně, tak to slýchám úplně normálně v terénu od lidí, který tu nejsou snad ani registrovaný.