Ahoj,
první kešku již mám nalezenou - vyhrabal ji v lese můj lovecký mudlopes
poté, co byla pečlivě vrácena na místo, jsem se rozhodla že chci hledat taky.
Začínám a lovit chci v rámci výletů do přírody i do civilizace.
Výletuju pravidelně, tj. nebudu rozhodně lovec, chodící pouze okolo baráku nebo v dosahu max. 1km od auta.
Doprovází mě můj malý, lovecký pes, neovladatelně milující lidi.
Pokud by měl někdo zájem, tak uvítáme alespoň občas společnost.
Základnu máme v Říčanech, ale výletíme všude, kde je jen trochu hezky.
Těšíme se na viděnou!
Říčany a okolí je mi blízké a zatím jich odtamtud mám jen pár. Až bude teplo, plánuji určitě další výlety. Napiš někdy na jaře/v létě a třeba se nás sejde víc. Teď v zimě nikam nejdu, brrr.
Ahoj
Kešuju hlavně v Praze a okolí, v Říčanech mám něco málo odloveno, ale je tam spousta krabiček které mě chybí, tak se rád přidám.
Samozřejmě i teď v zimě, čekat s kešováním do jara bych nevydržel.
Já jsem teď v týdnu omezená hlavně tím, že je odpoledne po práci už tma, a jelikož jsem zajíc, tak se do žádných větších akcí na vlastní pěst zatím pouštět nebudu, páč předpokládám, že mě to bude ze začátku stát víc času a po tmě bych toho moc nenašla B) nicméně určitě neodmítnu pozvání na nějakou zajímavou a poučnou stage, pokud to jen trochu půjde. Zima nezima, my pejskaři musíme ven za každého počasí, v tom je naše výhoda ![]()
Přímo v Říčanech je pár tradiček a dvě multiny, ty půjdou odlovit i po tmě a pak je tam hezká noční keš na tu by se dalo taky vyrazit.
Tak jestli chceš, tak se můžeme domluvit.
Ahoj, na tu noční bych se rád přidal ![]()
Na tu bych taky ráda, alespoň tu mám našlápnutý terén, takže by to pro mě byl názorný odlov. Jen teda pokud je někde uprostřed lesa, tak bych v tomhle období byla po večerech opatrná, naši čuníci jsou momentálně zmítaní hormonální bouří a večer pak už není úplně nejlepší jim lézt do baráku. Ty tradiční přesně vím kde budou, protože kolem nich roky chodím se psy, jen jsem o nich nevěděla. Ty si klidně o víkendu zkusím sama. Jelikož přesně vím kde jsou, aniž bych potřebovala cokoliv, tak aspoň vyzkouším přesnost GPS. Teď jen čekám na cwg, ale to neva.
Ta noční jde sice lesem, ale díval jsem se na logy, chodí ji lovit i teď a nikdo nepsal o nějakých problémech, tak si myslím, že by se dala odlovit.
Tím lesem vede jedna vozová cesta z Říčan do Světic, po té chodím i po tmě a jelikož tam projíždějí myslivci a lesáci, tak kolem ní bývá co se týká zvěře docela klid, i když taky jak kdy. Mně osobně je to jedno, já tady do toho trochu fušuju, takže se místních čuníků nebojím, známe se
ale jelikož je sezona v plném proudu a v těhle lesích probíhá odstřel jednotlivě a po nocích, tak nepovažuju úplně za rozumné tam lézt, pokud to vede někudy hustším porostem nebo kolem aktivních posedů..
Já bych se té noční nebál a klidně bych se i připojil. Jak to tedy vidíte s termínem?
jsem pro a s termínem se pokusím co nejvíc přizpůsobit, mám to za domem. Můžu jen info která přesně to je?
Koukam,ze se tu schazi dobra banda:-)))
Toz at se tem veprikum vyhnete;-)
Já vezmu smečku a možná si i nějakýho přineseme ![]()
Tak co třeba zítra? Řekněme ve 20:00 na úvodkách?
Myslím, že se hovoří o téhle… GC21490 Jurecek night (Multi-cache) in Středočeský kraj, Czechia created by honzas7
Já bych mohla, pokusím se co nejlíp přizpůsobit většině, podle toho na čem se shodnete.
Je to na opačné straně než jsem si myslela, tady čuníky nepotkáme
jen tam asi bude čekat vydatné bahno.
já bohužel zítra nemůžu, mohl bych až v pátek nebo o víkendu…
Tak co, zkusíme to hodit na fórum, že by se domluvily třebas dvě skupinky, aby to vyhovovalo všem? Já už na pátek odpoledne mám nějaké povinnosti.
no já bych mohl nejpozději o víkendu, pak mi začíná zkouškový a jakés takés volno budu mít až ke konci února, snad…