Používám Richesse už více let, ale dnes mám poprvé problém se stahováním infa ke keším. Nedokáže nic stáhnout.
Používá někdo Richesse a funguje vám to?
To nikdo nepoužívá Richesse?
ale jo používám,a taky mi to dnes nějak blbne. stáhne se to normálně,a když chci zobrazit info tak se objeví akorát you must be logged in to view this page he a babo raď. navíc mi angličtina nic neříká, takže ani nevím,co to po mně chce
vypadá to,že i jiné programy mají problém se stahováním z gc. tohle mi vypsal MyGC při aktualizaci seznamu kešek
BEGIN Hidden by user
Http GET: Geocaching
Socket Error # 10054
Connection reset by peer.
parse error: Geocaching
END Hidden by user
Ve ctvrtek doslo na gc.com k pomerne velkym zmenam v HTML kodu stranek. Vsechny programy, ktere data ziskavaji jejich parsovanim, maji problemy. Pokud je to tento pripad (coz bych ocekaval), musite pockat, az autor program aktualizuje na novy tvar stranek.
tak to je v kopru,protože projekt richesse ,aspoň podle toho co jsem pochopil z domovské stránky, byl ukončen. ale je to opensource, tak bych chtěl poprosit,kohokoliv kdo tomu hoví…zkuste to spravit,zdrojový kood je někde tady… Google Code Archive - Long-term storage for Google Code Project Hosting.
Také bych chtěl požádat nějakého šikovného programátora o update tohoto prográmku. Jsem Basic Member a použití Richesse byl pro mne nejjednodušší způsob jak dostat listingy keší do PDA na základě LOC souborů.
Taky se připojuji s prosbou, zda by se na to někdo mohl podívat. Chystám se lovit, a nemám "nabito".
Zdraví Defo