Rosička - Zahajení tur. sezony - TULACI

Jakozto majitel nedaleke cache [cache]GCPXVA[/cache] jsem dostal nasledujici e-mail. Tak pokud budete mit cas, tak se zastavte a udelejte svoji pritomnosti mladym geocacherum ze Zdaru bod do statistiky navstevnosti. Ja osobne se zastavim, jelikoz mam naplanovanou inspekcni cestu po svych cache.
Zde predkladam jen textovou podobu:

Turistický oddíl mládeže Tuláci Žďár nad Sázavou

ve spolupráci s Oborovou zdravotní pojišťovnou a Domem dětí a mládeže Žďár nad Sázavou

pořádají

v sobotu 11.dubna 2009

7.ročník

.

„ZAHÁJENÍ JARNÍ TURISTICKÉ SEZÓNY NA ROZHLEDNĚ ROSIČKA“

Každý, kdo přijde nebo přijede v sobotu mezi 8.00 - 17.30 hod. k rozhledně na kopci Rosička dostane od organizátorů pamětní list, kalendářík, razítko a teplý čaj.

Věříme, že se nám podaří překonat loňský rekord, který je 452 turistů i náhodných návštěvníků z celé republiky a 18 jejich čtyřnohých kamarádů JJJ

TOM Tuláci Žďár nad Sázavou - www.tulaci.net

Informace - Vl.Sýkora, vedoucí TOM Tuláci, tel. 723554955

Stavila bych se, jine TOMiky rada poznavam, ale bohuzel bych tam asi nestihla dorazit ve zvolene dobe, neb do 12 hodin doucuji matiku.

Ano ano, propagace se dělá i na stránkách okolních obcí, my se s dětma stavíme, nedáme si jako geocacheři nějakou hodinu, že by se nás sešlo více? Navrhuju 14:00 odpoledne, co vy na to?

Drobná změna v našem geoplánu a tak se můžeme dostavit. Rosičku ještě odlovenu nemáme.
Tak tedy ve 14:00?

jestli to vyjde, tak se ve dvě taky zastavím :slight_smile: mám v sobotu v plánu prokontrolovat a po zimě obnovit své kešule, tak to vezmu při jedné lajně :slight_smile:

Noo, mám na sobotu naplánovanou Prahu, ale pokud by se mi to povedlo předunout na pátek, tak taky přijedu.

Doufám,že mi to výjde,ale na 95 % budu tam..

Jestli bude aspoň trochu dobrý počasí na kolo tak bych se tam měl taky ukázat

Tak trochu poupravim smer sve inspekce a pokusim se dorazit ve 14:00.

tak to vás tam rádi uvidíme…:slight_smile:

Když tak na to koukám, přespolních bude víc jak Žďáráků a to naštěstí cacheři z HB jsou tuším mimo republiku na geoakci :slight_smile:

Kdyz vsechno vyjde prijedu taky :smiley:

Super, super, tak se taky dostavím se svým šlapohybem:D.

Díky všem, co se za náma přišli (nebo přijeli) podívat..Akce byla perfektní..konečné číslo návštěvníků - 666 + 17 jejich 4-nohých kamarádů :slight_smile:

Gratuluji k překonání rekordu,dík za pěkný den v Rosičce

A že se nás sešlo celkem dost a to jsem ještě NecyXZY potkal po cestě domů.

sakra, to je škoda, že jsem tady na fóru nebyl už delší dobu :@ … jinak bych určitě dorazil!
koukám, že ste si to pořádně užili - takže příště snad už nebudu chybět