Routování s Oregonem fw. 3.10 a 3.12b

Úplně náhodou jsem zaznamenal jednu chybu pravděpodobně po nahrání fw. 3.10 nebo i 3.12b. Když jsem zadal hodně vzdálený bod (cca 300 km) a navigovat k němu po silnicích tak mi vypočítal třeba 600km??? Když jsem postupně procházel kudy routuje tak v nějakém místě najednou ustřelil vzdušnou čarou k nějakému waypointu (většinou od nějaké kešky) a zpět a doroutoval do cíle. Samozřejmě připočítal i tuto vzdálenost. :frowning: Po mnohých pokusech jsem zjistil že pokud tam nemám nahrané keše tak je to OK. Jinak kešky mam v jednom GPX soboru který exportuji pomocí GeoGetu. Dnes jem zpět nahrál 3.01b a ouha routování je OK.:o Že by bug??? Zkuste to někdo jestli je to chyba nového fw. nebo se mi to po tom věčným upgradování podařilo opravit :smiley:

Buď klidný, dělá to i u mého Oregonu.
Trasa od nás do Aše 290km vzdušnou čarou mě vede při routování (Atlas 8) přes pobočku Garminu v Kansas City USA :D:D:D :o

edit: podle mě je auto navigace v Oregonu dobrá jen pro případ nejvyšší nouze. Na delší cesty beru radši ještě Mio C520.

Jsem si odvykl routovat takhle dlouhé trasy. Radši přidám několik waypointů jako průjezdní body.

nevím tedy v čem je problém, do Švícarska - Handegg a zpět, mapa CNE 2010.1 normální routování (Oregon 400t FW 3.12). jediná chybka - nespočítal čas dojezdu. po zrušení routování a znova spuštění spočítal i čas dojezdu … před tím z domu do Livorna až k nájezdu na traject a poté zpět zase bez oproblémů i s normálním výpočtem času dojezdu FW 2.98 beta…