Šablona samolepky Vista HCx

Už se to tady někde psalo, že se dá odlepující se guma opravit kvalitní oboustrannou samolepící páskou. Mohu potvrdit, že výsledek je OK. Pro zájemce přikládám přesnou šablonu samolepky.

To je šikovné, dík

A kde se dá v Brně sehnat kvalitní oboustraná páska náhodou někdo neví?

co si pamatuju, tak to tu už někdo řešil, že na to nejspíš existuje jedna jediná páska od 3M která se nedá sehnat jinak jak v XY metrovém návinu

Vybodněte se na shánění nějaké super kvalitní pásky. Stačí na to nějaká oboustranná páska na silikonu z papírnictví. Nemyslíte, že kdyby bylo tak jednoduché sehnat opravdu kvalitní pásku, že by ji Amíci nepoužili ? Když ta originál vydržela rok, tak těch 10až 20 minut na opravu holt budete muset investovat 2-3x do roka :D. Jo a chce to vyhýbat se s GPS slunku. Ta guma je fakt guma (žádný lepidlo na ní nedrží), a čím je teplejší, tím víc se roztahuje

Stačí páska značky TESA, dá se koupit v hobymarketu a za cca 130 Kč je pásky tolik, že páska vydrží na opravy dýl než GPS :D. Otvory se udělají kancelářským děrovačem, původní silikonová páska se nedlepuje, pouze se očistí od starého lepidla, stejně tak guma - použil jsem syntetické ředidlo. Potom se odmastí - pásku na GPS technickým lihem, gumu v jarové vodě.

že by tohle?

http://www.tesa-tape.cz/consumer/solutions/tesa_flooring

nebo totok?

http://www.tesa-tape.cz/consumer/solutions/tesa_mounting

Ta spodní určitě ne, to je taková pěnovka, je dost silná. Já bych řekl, že jsem měl tu zcela vlevo.

Gumu jsem kdysi odlepil, očistil a znovu nalepil pomocí vteřinového gelového lepidla zn. Henkel. Kdysi to někdo radil zde na fóru. Od té doby krásně drží už to budou tři roky :slight_smile:

Já jsem s tím šel k prodejci těsně před koncem záruční doby a dostal jsem fungl novou GPSku. Teď se guma opět odlepila, tak půjdu zkusit jestli je na opravené díly rok záruka. No a když né tak dík za dobré rady - vyzkouším

kdyz jsi dostal fungl novou GPSku tak mas zase 2 roky zaruku.

Tak, tak.

Ale divím se že ti dali fungl novou :smiley: