Salzburg 2009-Žďárská diskuze

Jelikož není pořád jasné, kdo by jel, kdo ne a kolik nás jedoucích vůbec je, tak zakládám tohle vlákno. Co jsme tak předběžně dohodli na eventu, tak by jeli dvě auta, každé obsazené 4mi kešery, tak řekněte kdo by chtěl jet. Co vím mají zatím zájem jet tito kešeři(pokud ne, tak mě opravte:)):
[color=red]1.auto:[/color]
Slavek_CZ
Tomaaas
Yetty002
NeciXZY

[color=red]2.auto:[/color]
Lukyn_CZ
pepinda
xdarebak

byl jsem překecán ,tudíž se hlásim

Jo já si myslím, že ten seznam sedí, u mě 50%-50% a beru auto + 3 lidi - jak jsme se domlouvali v 5 se jet v Octavii nedá ta štreka :(.
A Lukyn by bral auto druhé, pokud mě pamět neklame…

Já jsme počítal čistou nutnost na 1000,- Kč - doprava + ubytování, zbytek se dá vzít z domu…

Nerad kazím zábavu, ale zdá se, že [cache]GC1JYHN[/cache] je už fully booked :expressionless:

No z nás napsaných není will attend pouze NeciXZY, tak jeden člověk se snad s davem ztratí. Jinak co jsem koukal od nás má will attend ještě Dabi.

Spravne :wink: kdyz se nic nezkomplikuje tak to pujde, taky maximalne 3.
2 obsazeny, takze jedno zbyva. Hezky a mlady holky hlaste se;) ja si pak vyberu, ktera s nama v aute pojede…B)

No, ja bych jel i s Eurostarem, ale pokud neni misto, tak se uz nebudeme motat

On by Vás lada2 pustil samotné bez jeho dozoru? Tomu nevěřím…

Ty Lukyne, aby se Vám nehlásili samí tlustí škaredí chlapy :-)))))

No s Eurostarem??? U nás by Ti spíš musela stačit česká Regionova.:D:D:D

Ne, ja potrebuju neco luxusnejsiho nez je regionova, kde maj porad nejaky problemy :smiley: :slight_smile: a pro Slavka: Lada2 by nas pustil

To Slávek: Co máš proti prostorově náročnějším spoluobčanům??? :):):slight_smile:

Pár poznatků z Rakouska. Jak někteří v pátek s velkým potěšením zjistili, nebyl jsem zde 3 dny, gratuluju k FTF :smiley: a tak nějak jsem mapoval Rakouské cesty a dálnice.

1. určitě po dálnici cestou do Salzburgu, ta dálniční známka se vyplatí. 2. Trochu nám tam zdražilo - polévka 5euro, voda 0,5l za 1,5 euro - ceny teda z dálničních odpočívadel a zimních lyžařských středisek. Takže hlavně pro studenty, stravu z domu :slight_smile:
    No jinak asi jak u nás…

To: Slávek: Já počítám s tím že nám tam budeš dělat slečnu svačinářku a budu mít každej den dobrou svačinu :smiley:

jééé, řidič se stará o svoje auto??? Lukyne máš to spočitaný B)B)

Takže řížečky, karboše a svíčkovou do batohu:D:D.
To Yetty: vidím, že se dobrovolně hlásíš, já sem navigátor:) a Nečásek by to cestou snědl:D:D:D:D.

já svačinář nebudu, to raději budu dozor aby to necy nesnědl :smiley:

Hoši, mám ten dojem, že Vám zavedu dost tvrdý režim!!! Potřebujete ho jak prasátko drbání!!!

Znáš jak se říká "sliby chyby" ?? :):):D:D