Mili kolegovia a mile kolegyne, s radostou oznamujem, ze moj personalny geocoin trackovatelny na gc.com je vo finalnej podobe a zacina sa jeho objednavanie.
Dufam, ze sa Vam bude minca pacit, budem sa ju snazit rozdistribuovat co najskor.
Mince si mozete objednat tu, najdete tam aj viac podrobnosti.
K cene naviac budem uctovat balne 6 Kc (bublinkova obalka) a postovne podla cenika Ceskej posty. Tak hor sa do objednavania, pocet minci na predaj je obmedzeny
Ta mince je úžasná, fakt se povedla ;o)) Hned jsme si objednali a těšíme se na ní!
Taky uvažujeme, že bysme si časem udělali vlastní minci, takže se určitě nějak nakontaktujem a poprosíme o radu ;o))
pred chvilkou mi ich dorucila UPS do prace a vytesujem sa z nich :))) niekedy buduci tyzden zaslem vsetkym co si objednali email s informaciami o platbe, hned po zaplateni sa ich budem snazit vyexpedovat.
Nádhera, objenán 1ks, už se těším na svůj první vlastní coin, pořád jsem si na geocachingshop.eu nemohl vybrat, teď je to jasný, nešlo odolat a hlavně je český, nebo slovenský, nebo československý, tím líp
Mione, tos me spatne pochopil, ja mel na mysli neco jako “platim ted, vyzvednuti nespecha”…
Ale jo, uz jsem si zamluvil 4 kousky. Doufam, ze v cene je taky zahrnuta nejaka mirne neprijemna samanisticka kletba pro kazdeho, kdo by coin na cestach radne neposlal dal.
najmenej prace s tym bude, ked to naraz poslem postou a nebudem musiet mysliet na individualne predavania
Teraz som sa vratil z posty, tak obalka 6 Kc a postovne za 1 mincu 12 Kc, 2-4 mince 15 Kc, takze nic strasneho.
Pred chvilkou som odoslal prvym 40 zaujemcom mail s informaciami o platbe, postovne som demokraticky zaokruhlil na 15 Kc za obalku, obalka stoji 6 Kc. Mince este su, nevahajte a objednavajte
prve platby chodia na ucet, mince budem distribuovat koncom buduceho tyzdna budem teraz par dni len obcasne online, takze maily pre dalsich ktori si objednali budu chodit nepravidelne. Dakujem za zaujem