Saman Team Geocoin - objednavanie zacina, 1, 2, 3... start!

Mili kolegovia a mile kolegyne, s radostou oznamujem, ze moj personalny geocoin trackovatelny na gc.com je vo finalnej podobe a zacina sa jeho objednavanie.

Dufam, ze sa Vam bude minca pacit, budem sa ju snazit rozdistribuovat co najskor.

Mince si mozete objednat tu, najdete tam aj viac podrobnosti.

K cene naviac budem uctovat balne 6 Kc (bublinkova obalka) a postovne podla cenika Ceskej posty. Tak hor sa do objednavania, pocet minci na predaj je obmedzeny :slight_smile:

Ta mince je úžasná, fakt se povedla ;o)) Hned jsme si objednali a těšíme se na ní!
Taky uvažujeme, že bysme si časem udělali vlastní minci, takže se určitě nějak nakontaktujem a poprosíme o radu ;o))

Ahoj Samane, mám zájem si 2 objednat, jak to udělat?? Díky Spužva

ahoj, klikni v prvom prispevku na slovicko tu :slight_smile:

Uz jsme si take hned 2kousky objednali. Vypadaji moc hezky :slight_smile:

Tesim se na balicek, uz jdu vyhlizet postacku :-))))

pred chvilkou mi ich dorucila UPS do prace a vytesujem sa z nich :))) niekedy buduci tyzden zaslem vsetkym co si objednali email s informaciami o platbe, hned po zaplateni sa ich budem snazit vyexpedovat.

pre predstavu o ikonke:
ikonka v listingu

Jeje, to musi byt pocit, cinky, cinky, cink. Skoro jako koupel strycka Skrblika. :slight_smile: Bude fungovat taky distribuce via geopivo?

Nádhera, objenán 1ks, už se těším na svůj první vlastní coin, pořád jsem si na geocachingshop.eu nemohl vybrat, teď je to jasný, nešlo odolat a hlavně je český, nebo slovenský, nebo československý, tím líp :slight_smile:

hm, geopivo bude tak za mesiac, takze preferujem postu…

A hlavně budou do té doby tyhle krásné coiny určitě rozebrány. Kdo zaváhá, nežere … :wink:

Mione, tos me spatne pochopil, ja mel na mysli neco jako “platim ted, vyzvednuti nespecha”…

Ale jo, uz jsem si zamluvil 4 kousky. Doufam, ze v cene je taky zahrnuta nejaka mirne neprijemna samanisticka kletba pro kazdeho, kdo by coin na cestach radne neposlal dal. :wink:

A ja uz vim, jak se bude jeden z techto geocoinu po diablovsku jmenovat - SHAMAN’S AMULET :slight_smile:

konecne pujde zatrackovat :wink:

A co geopadani?

je mi vycemene putna, esli minci budu mit tento tyden nebo pod stromecek, postou nebo ruco, spis sem si rikal, ze by jsi s tim mohl mit min prace…

najmenej prace s tym bude, ked to naraz poslem postou a nebudem musiet mysliet na individualne predavania :slight_smile:
Teraz som sa vratil z posty, tak obalka 6 Kc a postovne za 1 mincu 12 Kc, 2-4 mince 15 Kc, takze nic strasneho.

Pred chvilkou som odoslal prvym 40 zaujemcom mail s informaciami o platbe, postovne som demokraticky zaokruhlil na 15 Kc za obalku, obalka stoji 6 Kc. Mince este su, nevahajte a objednavajte :slight_smile:

Objednano, uz se tesim. Moc se ti povedly (a to jsem je jeste nemel v ruce), diky.

No, nazivo vyzeraju lepsie ako na tej fotke :slight_smile:

Delší dobu jsem tu nebyl a už jsem měl strach, že jsem ji propásl. Ale už jsem si ji objednal.

prve platby chodia na ucet, mince budem distribuovat koncom buduceho tyzdna :slight_smile: budem teraz par dni len obcasne online, takze maily pre dalsich ktori si objednali budu chodit nepravidelne. Dakujem za zaujem :slight_smile: