Samolepka ještěrky k dipozici

Pokud by měl někdo zájem o zmíněnou samolepku ještěrky (více o tom ve vlákně Ještěrka jako nálepka) ozvěte se.
Základní informace:

Ještěrka vytvořena z předlohy ve vektorové grafice poskytnuté Darquerem (bez jakékoli další úpravy) na samolepící černou folii černé barvy velikost přibližně 15cm. Cena samotné samolepky 10Kč/ks. V Praze mohu předat osobně (centrum, Vysočany, ...), jsem z Táborska.

Bo.T.L.

měl bych zájem je možno ji zaslat na dobírku? Můj meil [email protected]

jj, na dobirku bych chtel taky;)

Ano 3 kousky, ale dobírka mi přijde velice těžkopádná, záleží na Tobě, klidně pošlu i peníze a poštovné předem.

Jo dovětek, kdo by jste chtěl z okolí Zdaru nad Sázavou, tak to objednám zaráz a u mě se to může rozebrat :-))) 

Tři ještěrky bych také chtěl, pokud by to šlo udělat nějak s tou poštou.

Zajdu na poštu a zjistím si jaký způsob zaslání by byl nejméně nákladný a kolik vychází u zásilky v obálce dobírka. Kdo si nemůže vyzvednout samolepku osobně nebo zprostředkovaně někde v Praze či okolí Tábora tak mi zašlete poštovní adresu a počet kusů samolepek.

Bo.T.L

Ahoj, já se taky hlásím o ještěrku - 3x.

Myslím, že nejvhodnější a nejlevnější by bylo, poslat Ti peníze převodem na účet a ještěrky můžeš poslat poštou.

Oli 

Je-li to možné, měl bych zájem o dva kousky, dojedu v Praze kamkoli, v nejhorším mohu poprosit o vyzvednutí a zaplacení své kamarády z Tábora. Díky.

kde najdu jak ještěrka vkpadá??:-)

Předloha je ve vlákně fóra Ještěrka jako nálepka (je zde i odkaz na stažení zip souboru s bitmapovým obrázkem a jeho podobou ve vektorové grafice). Zkusím udělat ilustrační foto sady samolepek s nějakým předmětem pro porovnání velikosti a vložím ho do sekce Fotky.

Ahoj, ja bych taky jednu samolepku bral.
Jsme z Prahy, takze neni problem osobni setkani

Já už mám ještěrky na autě, heč! :slight_smile:
http://pedrokv.com/smeti/jesterka1.jpg
http://pedrokv.com/smeti/jesterka2.jpg

velikost 21cm (od čumáku po ocas)

Zájem o dva kousky by byl, jsem z Prahy, takže není problém osobně vyzvednout. Napiš mi prosím by e-mail, kdy a kde.

ja jsem prsknul bilou na kocarek :smiley: (ted uz jsem za totalniho magora ;))

Kdy by mi je někdo mohl předat v Praze??:wink:

Jee, to jsem zase asi neco prosvihla…
Jestli jsou jesterky jeste k mani, mela bych zajem o 2 kusy. Akcni radius mame Praha - Orlik, tak nenmame problem si pro ne zajet:-)

Dnes jsem si šel nechat vyříznout krásné ještěrky z tmavě šedé metalické folie. V reklamce mi slečna (tuze pěkná) :wink: ukázala i jednu takovou zvláštní, složenou jen z čar. Tak jsem si ji také nechal udělat. V pondělí budou hotové, tak jsem dám obrázek a případně poskytnu data

Brý den, osobně mám o ještěrku (3x) též zájem, myslím, že bychom se s kačery z naší třídy (Swenney a spol.) mohli domluvit na jedné obálce. Prašule by byly nejlepší přes účet, pže nemusíme (tedy aspoň my, studentíci) platit poplatky jiným organizacím :slight_smile:

BERU 3 JEŠTĚRKY!!! na autě je ještě spousta místa :wink:

Přes týden bývám v Praze, takže předpokládám osobní předání. Prosím ozvi se mi přes profil na gc.com (stejný nick jako tady), nebo přímo přes mail (stačí za nick přidat @centrum.cz).

Funguju v Bohnicích a na Pankráci, podle toho, jestli mě zrovna mají za příčetného či nikoliv B) …čili předání asi v centru

Jinak pro ty, kdo to musí řešit poštou - dobírka vždy byla čili nejspíš i stále je pekelně drahá. I když půjde o malý lehký dopis za pár korun, bude to nejmíň 50Kč :o
Pokud máte k Bo.T.L.ovi aspoň trochu důvěru (anebo nedůvěru, ale těch pár desetikorun byste přinejhoršim oželeli), doporučuju poslat mu peníze na účet a nechat si to poslat obyčejně poštou - poplatek za převod + poštovné 10 až 20Kč, levněji to těžko pořídíte