samolepky v logu

Já vím :smiley: V penězích asi problém nebude, že jo? Možná ale inkoust, papír atd. tě vyjde dráž, než když si to zaneseš něchat vytisknout do copy centra na rohu.. My tady za A4 platíme cca 10,- za barevný laser tisk včetně materiálu atd. a v pohodě.

Bohužel, Ostravské úřady nevlastní laserové tiskárny :frowning: :smiley:

Používám samolepky 2*2cm ne větší kvůli titěrným mikro-logbookům. Na samolepící A4 papír se jich vleze as 80. Tisknu na č.b kopírce.

Každá moderní kancelářská kopírka je de-facto laserovka se scanerem. Buď se dá použít komfortně jako USB tiskárna (můj případ), nebo to vytisknout na inkoustovce a překopírovat kdekoliv v obchodě za korunu na koupený samolepkový papír. Jak jednoduché.

Ted jsem se pobavil :smiley: A co skola? nemate tam kopirku? U nas na UTB to sice neni zadna kvalita, ale dala by se pouzit

V tehle? http://intcomdata.abcfirmy.cz/

Diky. Moje predstava byla sice trochu jina - natisknout si jednu unikatni ‘tematickou’ samolepku tesne pred lovem, ale zkusim se s nimi domluvit.

Já tisknu barevným laserem na samolepící štítky 30x15 mm. Jedna A4 stojí 3,50 a vleze se jich tam hafo. Návrh jsem si udělal v corelu. Jsem s tím celkem spokojený, i když první verze s inkoustovky se skutečně rozpíjela ve vlhku. Tu A4 potom rozdělím na aršíky, které mám zastrkané v peněžence, v autě po ruksacích a bundách. A pak už jenom lepím a lepím. Tento formát celkem vyhovuje i pro mikro logbooky. Trvanlivost ve vlhku asi nebude stoletá, ale i logbooky se časem mění a obnovují. Mám pocit, že to bohatě vyhovuje.
S razítkem bych měl obavy, že ho někde zapomenu, podobně jako foťák, rukavice, čepice a pod.

Kde kupuješ ty archy? V papírnictví na mě koukaj …

Pobavíš se znovu: Ředitelka kopírku zakázala se slovy "že by si na ní studenti kopírovali zadnice :o"

V každém větším a lepším… Ale chce to fakt speciálku…

Nechci dělat reklam, nemám s nima nic společného :), ale do firmy nakupujeme zde: http://www.etikety-kralicek.cz/print_100-sekce-1.html . Je tu celkem velký výběr a kromě jejich eshopu se dají jejich etikety sehnat v dosti pražských prodejnách (zahlédl jsem je mám pocit v globusu nebo tescu).

Nechci tu diskuzi zavadet nekam jinam, nez byla urcena, ale kdyz jsem byl na stredni, kopirovali jsme o sto sest… cokoliv od planku, schemat az po plosnaky.

Ikdyz teda na jedne nejmenovane prerovske stredni skole jsme objevili zpusob, jak s kartou kopirovat zadarmo… to uz fakt doslo i na ty zadnice.
(ona ta skola byla vubec divna, automat na kafe bral slovensky dvoukoruny jako cesky petikoruny… vubec, na te skole jsme se meli dobre :smiley: )

Tak jsem se byl zeptat v jednom Ostravském copy centru(když mě tu s tím ingoustem tak pěkně kamenujete:D) a bylo mi zděleno: Minimální počet: 100 A když si ode mě vzala, jak bych to chtěl i s rozměry, tak mi řekla, že jedna bude stát 6,05Kč a celkem 605 Kč (Ale nutno dodat, že tohle je cena i s DPH B) :o

Hnedka vedle práce máme reklamní agenturu - dal jsem jim to v BMP s instrukcemi o rozměrech - na stránku se to vešlo asi 100x. Je to vytištěný na barevný laserovce na samolepící etiketu a papír je následně jednostranně nalaminován. Vyplázl jsem 30Kč a maximální spokojenost :-)))

Mi řekni, co je na těch tvých a mých tak rozdílné, že mě řekli v předběžném výpočtu 20x tolik?!?!

polerok: To netuším, je pravda, že jsem na to čekal asi 14 dní, udělali to až když na to měli čas a musel jsem si to sám rozstříhat… pokud na to nespěcháš, tak ti to můžu nechat udělat… teďka plánuju zase si nechat nějaké vyrobit

Nevím co řešíte nejjednoduší je koupit si v papírnictví lepící papír a na ten si to doma natisknout.a když máte jen ingoustovou tiskárnu tak nechat v kopírce překopírovat loga na tuto lepící A4 pak stačí jen stříhat

Jen malá troška do diskuze. Tisk na inkoustovce a pak jemně přestříknout lesklým lakem, kdo nemá, může využít lak na vlasy. My sice máme razítko, ale tento postup zvolil kolega ShiBOSS a praktikuje to bez problémů (nejen při geocachingu).

Lak na vlasy je sice super, ale stačí krapet moc a je to úplně rozpyté:D

Absolutně vůbec, bylo by to skvělé, pak bych poslal honoráž na účet nebo dle dohody :wink: Grafický návrh musí být ve finální velikosti?

polerok: PM, SZ, soukromá zpráva - co má kdo radši :slight_smile: