Ahoj.
Založil jsem svojí první kešku. Dal jsem do ní TB, udělal listing se všemi údaji a po asi měsíci příprav jí uložil na místo a listing odeslal ownerovi 30.9.2010. Do dneška nebyla keš schválená. Keškoměrka v době odeslání listingu měla jedno žluté pole. Když se podívám v profilu na kešuli, je tam hláška: This cache has not been reviewed yet. Once it is published, it will be listed on the site. Check the logs to see if the reviewers have left a note for this listing.
Políčko pro odeslání listingu jsem zaškrtnul, dva souhlasy dole taky.
Nevíte jestli jsem neudělal někde chybku? ![]()
Ahoj, asi jsi neudelal spatne nic. Fronta je ted holt trochu vic plna, takze to muze chvili trvat. Pokud je kes navic v kraji, ktery ma na starosti Bohemian Reviewer, muze to byt jeste i vic nez tyden, protoze ma dovolenou.
Podle tvého popisu je všechno v pořádku. Díval jsi se pod listing, jestli tam nemáš nějaký vzkaz od rewievera?
Pokud ne, nezbývá Ti, než se obrnit trpělivostí. Keškoměrka není vždycky plně aktuální a v situaci, kdy jeden rewírník je na dovolené a ostatní třeba nemají moc času, tak se čekací doba zkrátka prodlužuje. A nevěš hlavu, taky čekáme už od středy
Keška nemá nohy, neuteče.
Jen se tu moc nechlub s tím, že jsi do ní dal TB. Mohlo by se stát, že ji někdo podle něj najde ještě před publikací. Na druhou stranu proč ne, kdo umí…B)
Aha, no je to kraj Karlovarský. Tak já ještě vydržím, ale keška už se celá třese na první záznamy do logbooku ![]()
Hele, keška u cenzored. Tam se dostanu až o víkendu. Snad reviewer nebude spěchat. ![]()
Hele a neznáme se? Že bych jí před tebou schoval. Jestli jsi dělal keš u Křížku, tak tě sejmu smečí v pátek ![]()
Karlovarsky kraj ma na starosti Ponik (Geohorse), ale muze byt tez moc vytizeny. Pokud jsi aktivoval listing a nevidis tam zadny log/reviewer note, tak se k ni jeste nedostal.
nee..žádnej vzkaz od správce není - jen pro info: pokud mi napíše zprávu, přijde i do meilu, že? Stejně tak jako oznámení o schválení keše?
Neznáme se. Křížek je náš, ale spletl sis mě s DangeMaskem. Toho klidně na volejbale sundej ![]()
Přijde ti to do mailu. Takže fakt jen trpělivost.
Tu ti milerád vyblokuju
A rou_ovi jsou jen kousek vedle ![]()
Jen bych doporučil se s ní zase tolik nevytahovat před uveřejněním… Ona se totiž při určité chybičce ze strany zakladatele dá najít předem ![]()
Aha, Křížek byl náš první - na zkoušku, jestli to malýho chytne a chytlo ![]()
Měl jsem info že Křížek založil on - takže špatný informace ![]()
Ano, přijde ti do stejného mailu, do kterého ti chodí ostatní informace z geocachingu.
Tvůj kraj má na starosti primárně Geohorse reviewer, ale není pravidlo, že jí nemůže schválit někdo jiný. Prostě nezbývá než posečkat, až se k tomu dostanou. Zatím si můžeš čekání ukrátit vylepšováním listingu a kontrolou, jesli se ti někam nevloudil šotek.
Těším se, až bude cache venku a něco si o zvyku stavění mlýnků přečtu. Škoda, že je to místo docela z ruky…
Hele..ten ksicht znám ![]()
Já se nechlubim, jen jsem chtěl vědět, jestli jsem neudělal chybu při zakládání.
A tu smeč mi stejně neblokneš ![]()
A o tý chybičce mi řekneš v pátek.
Jak to tak čtu, tak jediný, cos udělal špatně je, žes mi nasadil brouka do hlavy.
Je to totiž hodně informací, abych nezačal zvažovat pokus o BFFTF.:o
Nezvažuj
…asi se zajedu podívat na jáchymovské mlýnky :-):D:D
Ale notak…nechte mu trošku tý radosti z první kešky a počkejte si na publikaci ![]()
…cože ona je tam nepublikovaná keška ??? :D:DB)
120.4km pro mne, troska z ruky, ale FTF je velmi lakave ![]()
A+T napsal/a:
…asi se zajedu podívat na jáchymovské mlýnky :-):D:D
Skoda ze je to tak daleko. Take bych se projel…
No a jeste ke vsemu to vypada ze GS opravil tu roztomilou chybu co umoznovala ziskat souradnice kesky diky vlozenemu TB/GC. To nemeli delat. ![]()