Také velká gratulace od Blanska!
Jaká to je značná akcelerace v odlovech za posledních pár měsíců, která nyní vyvrcholila změnou nicku.
Sice z jejích keší máme odloveno jen 7 kousků (díky za ně), nicméně ve statistice přehledu autorů našich odlovených keší figuruje v 1. desítce. Teď jsem jen zvědav, jak si se změnou nicku poradí GeoGet Stat generátor. Asi to budeme muset jet brzy vyzkoušet!
Přidávám se s gratulací k dosaženému pětikilu a ať to šlape dál tak, jak doteď!!! No a k novému nicku samosebou taky, aspoň vím, že i něco takového jde udělat!
Tak hodně štěstí do druhé poloviny litránku B)
Díky moc za gratulace… zlatíčko Michajl odletěl do Ameriky na 3 měsíce a tak mám teď na starost (hodně velkou) hromadu kešek, tak doufám, že to budu zvládat (kdyby mi chtěl někdo s keškama pomoct, tak ji určitě uvítám (ehm, do toho 3 kešky ke zveřejnění )).
Ale jsem ráda, že do jeho odletu jsem stihla dosáhnout 500. kešku. Ale dalo to fakt zabrat (zatím 135 kešek za tenhle měsic)…
Do toho na mě čeká organizace eventu…
Snad nikomu změna mé přezdívky nezpůsobí nějaké problémy třeba ve statistice.
Každopádně s eventem počítejte, ale datum asi nebude stejné jako bývalo - spíš bude blíž listopadu. Ještě jednou díky všem!
Nevím čím to nastalo, ale v pátek jsem tady uviděl vlákno s gratulací k pětikilu od ZCh a posílal jsem prání v něm. Netuším kam a jak to celé beze stopy zmizelo :o.
Tak ještě jednou gratuluju zde, a to na nějakou dobu dopředu, protože po 500 je dalším větším významným mezníkem litr. Držím palce, aby padl do Silvestra. B)