Série HC PCE

http://www.hcpce.cz/clanek.asp?id=5213

Je tam kolize jak prase. To na gc.com asi nedopadne.

kolize tu je, FTF uz padlo. Krabice nevodotesna, ukryti hruza ostuda. :frowning:

Reklamni pixla, nejdriv zverejneni na hcpce a az pak koumou neco jako GC.COM :smiley:
To zase nekdo neco vymyslel hlavou :smiley:

Jééééé - to bude maglajs… Hokejisti mají vlastní kešky, Student Agency - kešky, ministerstva - kešky a infocentra taky… :smiley: :smiley: :smiley:

tak jsem tam napsal komentář, aby věděli, co je špatně, a oni mi ho smazali - no tak příště se jim na to…

Mě to přišlo taky divný nejdřív uveřejnit neoficiálně souřadnice a pak až oficiálně, ale přesto jsem se tam šel o škole projít a hle, měl jsem FTF. Krabice a provedení nic moc, místo taky, a dát dovnitř vstupenky na hokej a reklamní předměty? Myslím že autor téhle akce, toho o geocachingu moc neví.

já tam ten Tvůj komentář vidím.. už máš i dvě reakce…

Líbí se mi věta - "Odměna čeká uvnitř" .. .ani slovo o výměně :slight_smile:

Tak ted je mi lito, ze nejsem v PCE! Ale jestli to tam do utery vydrzi, tak se pujdu "pokochat" :smiley:

divná věc, když na to kliknu z FB, tak nevidím žádné komentáře, odsud je vidím :o
A ani jsem si nenapsal ten bonus, natož že bych si něco vzal

A odhlásil ses z FB mezitím? Jestli ano, pak by vysvětlení bylo: Co jsem kdesi četl, tak na FB existuje něco jako možnost blacklistovat si vyjmenované uživatele od prohlížení příspěvku. V praxi se to projeví právě takhle - jako nepřihlášený na blacklistu nejsi, čili v tomle stavu příspěvek vidíš. Funkčně tedy pakárna, ale pro ono médium asi příznačná. :slight_smile:

neodhlásil, všechno v jednom okně Chrome, jen různé karty. Z FB přes oznámení, že někdo komentoval můj komentář, nevidím nic. Tady přes odkaz na článek vidím všechny…

U FB nejde ani cekat, ze bude fungovat, jak ocekvas :)ALe to pro tebe asi neni nic novyho, co? :smiley:

To si takhle jdu po práci kolem Maťáku a zahlídnu koutkem oka maníka ve křoví. Moc tomu nevěnuji pozornost, ale když slyším charakteristické cvaknutí víčka, tak začínám tušit o co jde. Po odchodu kolegy to jdu zkontrolovat - a vida, krabička. Celý večer pak hledám u jmen zalogovaných tuhle záležitost, abych se zapsal také, neboť na gc.com ji nikde nevidím. A teprve tady vidím o co se jedná. Tak to jen tak na okraj :slight_smile:

Nemáme-li IQ na vlastní nápad ukradneme cizí. Jak příznačné pro HC Pce.