Seznam kačerů jako GPX

Měli byste zájem, aby Pepa vytvořil generátor GPX se souřadnicemi bydlišť cacherů, co jsou uvedeni v mapě? Využitelné například pro družné kačery a kačerky :).

Za sebe bych byl rád kdyby souřadnice zůstaly jen na mapě, ale třeba se to bude líbit někomu jinému. Kdyžtak dejte prosím vědět než budete generovat…

Je mi to jedno, ale zřejmě by to chtělo v profilu zaškrtávátko, jestli chci v tom seznamu být nebo ne. Jinak bych se držel pravidla "předpokádaný nesouhlas" :slight_smile:

To je podle mně naprosto optimální řešení.

jj

No já z tohoto důvodu spíše označil křižovatku poblíž domu než úplně přesně souřadnice vchodu… To už tam můžu napsat i PIN ke kartě :slight_smile: Spíše tuto funkci beru jako informativní… Podívám se, kdo další je z Olomouce atd, ale že bych si večer objížděl souřadnice kolegů, to asi ne :wink:

JJ, tohle je ideální.
Úplně by se mi nelíbilo, kdyby nám někdo klepal na vrata se slovy: "ahoj, já jsem geokačer, půjdeme kešovat?" :smiley:

souhlas

Nemám zájem, pokud něco takového vznikne, změním nebo úplně odstraním své souřadnice.

Já jsem se už z mapy vymazal, kvůli psychopatům mezi námi.

Jsem taky spise proti pripadne pro reseni ve smyslu zminenem xpj

Mě to příjde podobné, jako ručně psaný seznam souřadnic keší uvedených na poi.cz a proti tomu jste tvrdě bojovali, takže v tom máte jaksi zmatek :slight_smile: ilegalisté :smiley:

Ale ale. Mimochodem proč myslíš, že je v úvodu vlákna ta otázka? :wink:

Dle vašich reakcí se tento nápad REALIZOVAT NEBUDE.

Tímto končím tuto diskuzi.