Seznam keší ČR

[cache]GC6J0YK[/cache] - GPX v příloze

Přihazuju svých 99772 kousků.

Z předchozích seznamů mi chybí GC1D29H (K8) a GC6J0YK (georabbits.cz), můžu poprosit o jejich gpx (obě jsou retractnuté).

Je tam 182 zahraničních keší. A tyto keše [cache]GC7TX9G[/cache] [cache]GC7TX9N[/cache] bych snad ani kešemi nenazýval. Myslím, že je zbytečné je v GG mít. 

Safra, špatně nastavený filtr (těch zahraničních tam nakonec bylo 187), ještě jednou a lépe (99585 ks včetně obou nekeší GC7TX9G GC7TX9N).

Děkuji za GC6J0YK.

Přihazuju svých 99772 kousků.

Z předchozích seznamů mi chybí GC1D29H (K8) a GC6J0YK (georabbits.cz), můžu poprosit o jejich gpx (obě jsou retractnuté).

tak tady máš GC1D29H a v tvých kouskách jsou tyto kešky z cizích států a mě chybí GC6VM32, GC7WVQ0, GC7X8DQ, tak jestli o ně mohu poprosit

Jinak dnes byla publikovaná v 15:45 keška Geozačátky III (GC84D2K) v plzeňském kraji a hned o minutu později byla retractnutá, takže tu asi nikdo nestihnul stáhnout.

tak tady máš GC1D29H a v tvých kouskách jsou tyto kešky z cizích států a mě chybí GC6VM32, GC7WVQ0, GC7X8DQ, tak jestli o ně mohu poprosit

Jak libo.

Díky za Dinopark.

Jinak dnes byla publikovaná v 15:45 keška Geozačátky III (GC84D2K) v plzeňském kraji a hned o minutu později byla retractnutá, takže tu asi nikdo nestihnul stáhnout.

Geozačátky I i II mám v notifikacích, ta trojka mi ani nedorazila ...

Gord už ti chybějící poslal (díky), nebudu to dublovat.

Děkuji ti Gorde za ty tři kešky. Je zvláštní, že mi unikla GC7X8DQ, kterou mám blízko domova, to vypadá že žila míň než jeden den a tak se mi netrefila do stahovaného gpx.

Zde jedna živá archivní, kterou jsem v předchozích výpisech nenašel - GC7ZTWC

ta GC2YJRQ - Dum U Jesterek / Lizard´s House

se nikde neválí? jen základní info, listing netřeba, jen typ/velikost, cca souřadky třeba.. 

tady je gpx pro GeoGet, mám to ze dvou různých zdrojů, tak si je porovnej

díky!

soubory jsou prakticky shodné. jedinný rozdíl je v tomto řádku, a i tak jsem ho chvíli hledal :)

<time>2019-07-17T22:04:08.773</time>
<time>2019-07-17T22:04:51.839</time>

Mohl by prosím sem někdo dát aktuální seznam všech keší v ČR? Předem děkuji

Takhle by to stačilo?

EDIT: tak verze 2

Krásná práce, děkuji

tady je ještě dalších 46416 co v kreténově souboru není :D

jasně 99% jsou archiválie, ale co třeba např. [cache]GC7Q2WN[/cache]?

S novým rokem nové kešky do Geogetu ? :D

S novým rokem nové kešky do Geogetu ? :D

Nechápu chod tvých myšlének

Ptá se, jestli někdo poskytne gpx soubor.

Ono už je to legální??