Seznam keší ČR

Ahoj,

vím, že spousta uživatelů si v databázi udržuje kompletní ČR (sám se o to také snažím). Proto bych se chtěl zeptat, zda by se našel někdo ochotný, kdo mi poslal seznam (soubor *.ggt) všech českých keší (včetně archivovaných), které má v databázi. Je možné, že mi nějaká keš utekla a díky tomu ji najdu.

Díky moc

mám přes 85000 keší

Přidávám ještě pár keší, které Mikrom ve svém seznamu neměl - je fajn že jednou za čas někdo podobné téma vytahne a povyměňujeme si drobky - labky jsem neřešil

ještě můžu přihodit co mi poslal kreten8, že mi chybí

Tak tady je seznam keší, které mám ve své databázi já, Mikrom ve svém seznamu má i dvě polské a tři slovenské kešky, takže ty tu chybí

Já mám ještě tyto keše. Pár mi jich chybělo, ale většinou ty ve stavu  "unpublished".

Tak jsem zaktualizoval svojí databázi a zde je můj stav

Díky moc!

Sezona se blíží... co zas nějaký update seznamu keší ?

Díky.

Tak ho sem pošli, proč ne...

Tady je můj seznam keší (91546) v ČR

Já mám ještě: GC6VM32, GC7MVAH, GC724P3

Prostredni mam, muzu poprosit soukrome o GPX tech krajnich dvou? 

Ja mam navic jeste tyto:

EDIT: koukam, ze tam mam i nejake, ktere byly u nas a ted uz jsou v zahranici. Tak snad se s tim poperete.

Tak si zase jednou ročně seřídíme databáze ? :D

http://gpsfreemaps.net/CZ_99643.ggt

Tak já mám v databázi tohle

Tak si zase jednou ročně seřídíme databáze ? :D

http://gpsfreemaps.net/CZ_99643.ggt

Kontrolujeme CR, mas tam i zahranicni.

Mam totez, co K8, resp. nema nic, co bych ja nemel. Opacne jsem to zatim nekontroloval a asi nebudu, protoze jsem to vcera nestihl a ted uz mam novejsi publikovane.

Přispěji svou trochou do mlýnice Cz keší.

Bez nepublikovaných a bez lab keší. 

Celkem 99537

Přispěji svou trochou do mlýnice Cz keší.

Bez nepublikovaných a bez lab keší. 

Celkem 99537

máš tam GC7NPBR, která je v Argentině a pak tam máš GC2YJRQ, která je asi retractnutá, neboť se už nedá stáhnout, tak jestli můžu poprosit o její gpx

[cache]GC7NPBR[/cache] - to je zajímavé :-) V GG jsem měl "české souřadnice". Už jsem chtěl odepsat jaká že to je Argentina. Ještě jsem ji zkusil aktualizovat a najednou se souřadnice změnily na "argentinské" :-)

[cache]GC2YJRQ[/cache] - v příloze. Exportováno jako Geoget GPX v2

Přihazuju svých 99772 kousků.

Z předchozích seznamů mi chybí GC1D29H (K8) a GC6J0YK (georabbits.cz), můžu poprosit o jejich gpx (obě jsou retractnuté).