Velká ohrada? To je tohle? Mapy.com
A budeme teda počítat s tou sedmou. Od zítřka už pravděpodobně nebudeme mít přístup k internetu. Byl by někdo tak hodný a dal mi vědět pokud by došlo k změně času na tel.:732658358?
Jojo, to bude ono, je to bus zastávka: Velká Ohrada, staví tam: 174, 211, 235 a 508. Já též počítám s 19 hodinou, takže kdyby se čas změnil, tak dáme vědět.
Jenom jsem nyní koukal a zrovna tuto keš včera owner dočasně zavřel, je tedy otázka, zda-li do naší výpravy owner doplni inventář a keš znovu otevře…
Ahojky,
Pokud to owner nezprovozní, bude nejen jiný čas, ale i jiné místo srazu..
Ale neboj, dáme vědět!
EDIT: jako případnou alternativu bych navrhovala Smrtihlava, který je nedaleko…
Smrtihlav stojí za hovno …
(to není objektivní hodnocení, jen subjektivní zážitek, nechci rozpoutat flame na téma jak má vypadat noční keška, prostě mě to nebavilo…)
Obludky: Asi to bude znit divne, ale ceho jste to chteli to GPX? Nejak jsem procistil mail vic nez jksem chtel…
Jelča: A vidíš, mě se Smrtihlav líbil. Byl jsem tam nedávno. Prošel jsem si ji sám. Trasa je fajn, jasně značená a finálka je na parádním místě:-) Skoro cestou je i tradička.
Také se nechci dohadovat, jak má vypadat noční keška, ale tohle je určitě velmi dobrý nadstandard:-)
To jen, aby ji někdo zbytečně nezavrhl po tvém přízpěvku:-))
Jinak, pokud nevíte co a chtěli byste trochu "trofejní" úlovek, dejte Horor cache GC11YZA. U Hloubětína. Také jsem byl nedávno. Nepodařilo se mi najít jednu stage, ale finale jsem dohledal. Je disable, ale dá se - viz můj log:-) Ve skupině (a že vás nebude málo), to budete mít snazší:-) Fajn listing, zajímavá atmosféra místa, "stylové" stage i finálka - opravdu doporučuju:-)
Mno my jsme ho jednou začali - a start byl super.. ale pak jsme velmi rychle skončili, protože chyběly odrazky, takže nešlo jít dál.. strávili jsme tam dost času, ale výsledek žádný.. ![]()
Chtěla jsem GPX toho buď připraven, ale raději to nech, až to owner zprovozní…
Tak sem s dalšími návrhy na noční krabičky..
Kam bychom mohli vyrazit?
My nemáme Oboru Hvězdu (ta by mohla být fajn), Noční Kinskou (ale ta je asi dost krátká) a Pražská strašidla.
Pak nemáme Lovci pokladů - night, ale ta je také mimo provoz…
A nemáme žádnou z Hraběnek..
ale nevím, jestli to není moc daleko, když chceme být o půlnoci na Petříně..
Ale osobně by se mi ten Smrtihlav asi přecijen líbil nejvíc…
Pokud nam owner nezprovozní Buď připraven, tak po jednom hlasu pro Smrtihlava či Hvězdu B)
tak
Obludky007: TaK to jste dopadli, jako kdysi ja… Ted uz je vse v poradku. Jen 4 da zabrat. Ale je tam:-) Vy se jsou vyborne tipy. Hlavne Hrabenky… Par dalsich mam v oblibenych…
Smrtihlava sice mám, dal jsem ho sám loni na Silvestra a moc se mi líbil, ale klidně si ho projdu znova. Mám i Oboru Hvězda, také moc povedená.
Super.
Oki… tak ať se hneme z místa - vesele hlasujte.. ![]()
http://www.doodle.com/ui9ivsmcvfcsbvpc
technický dotaz, je to noční cache, takže by se mohlo jít už po soumraku, ne? ![]()
Ahoj,
prihodim jeste jednu moznost: Nocni Vysehrad
jj,
Kdyby se šlo již po soumraku, jak navrhuje fremen.cz, tak bychom mohli stihnout třeba dvě, např. Smrtihlava a ten Noční Vyšehrad…nebo jinou kombinaci B)
Já to spíš myslel tak, že by se odlovila krabička a pak by se jelo domů a nenocovalo by se v lese ![]()
Vyšehrad už mám, ale to vůbec nevadí.. Ráda si zopakuju.. ![]()
Není to ale na extra dlouho, takže si myslím, že by šlo spojit Vyšehrad a Strašidla… A kdyby zbyl čas, tak můžem pokořit i Kinskou.. ![]()
Do hlasování jsem přidala tuhle novou možnost, tak kdo už hlasoval si kdyžtak svůj hlas upravte.. ![]()
Hlasování: http://www.doodle.com/ui9ivsmcvfcsbvpc
Prave na kombinaci Vyšehrad a Strašidla jsem myslel - pro mne idealni ![]()
jj,