SILVESTR 19:00-24:00 - Vyšehradské Wherigo, Pražská strašidla, Petřín

Upravuji první příspěvek, neboť je rozhodnuto.. Vypravíme se nejpeve na Wherigo na Vyšehradě a pak na Pražská strašidla na Malé straně.. Příchod Nového roku oslavíme na eventu na Petříně.. :slight_smile:

Sraz je v 19:00 na úvodních souřadnicích wheriga - to znamená u železničního mostu, (blízko zastávky Výtoň).

Těšíme se na všechny, kdo se přidají.

Bezva napad! Pokud by nevadilo, rad bych se pridal. TV nebo "zavody v chlastu", to me nebavi…

Jelikož jsem měl v plánu o půlnoci Petřin nebo Vyšehrad, tak proč to předtím nespojit s nějakou noční keškou. Půjde-li se, tak se též rád přidám:)

My s Peatersem určitě budeme v Praze. Na přípitek jdeme na Petřín, tak by sme se klidně připojili. Stejně budeme lovit, tak proč ne ve společnosti ostatních kačerů.

Pokud nebude vadit, že možná nebudu moc řídit, tak se také klidně připojím :slight_smile:

Jé starej známej z Pilíře. :slight_smile:

:slight_smile: No vidíš to, a já bych tě nepoznal :slight_smile: Tak to se těším dvojnásob, až dáme řeč :slight_smile:

Pokud bych byl v Praze tak se také rád přidám a s chutí. Nemám chuť někde chlastat.

Docela rád bych se k vám přidal.

Pokud by vše dopadlo tak jak má, tak bych se také ráda přidala, kdyby to neva;)

Silvestr by nebyl marný …
V Praze budu a chlastat taky nechci.

To vypadá na solidní výpravu.. :slight_smile: A pro kterou byste byli?
šlo by: Buď připraven - noční dobrodružství?

Ahoj, máte ještě fleka? Rád bych se přidal :slight_smile:

řekla bych, že tady stop stav nebude asi nikdy.. :slight_smile: rádi přivítáme dalšího nočního lovce..

Další hlas pro: Buď připraven - noční dobrodružství B)

super, taky jsem pro Buď připraven, jen nejsem premium a netuším kde to je…

V kolik a kde se potkáme?

Navrhovala bych na zastávce autobusu na Velké Ohradě…
Ale s tou otázkou v kolik - to úplně nevím… :slight_smile: Tak v sedm…?

Souhlasím s obludkou (za to zasednuté místo v buse :smiley: ), takže pokud se něco nezmění počítám v sedm na Velké Ohradě..

V sedm je to fajn.

PS: ted pisi z telefonu, hned jak budu u PC (v utery) poslu GPX