Zdravím,
chystám se na Slovensko a ať hledám, jak hledám, tak nikde nemůžu najít, jestli u našich východních sousedů mají nějaké síťové jízdenky jako je naše česká ČD Net. Jednou jsem si všiml, že na Slovensku měli stejnou akci od Lidlu jako u nás, takže snad by měli mít nějaké síťovky na vlaky.
Otázka tedy je, existuje nějaká síťová jízdenka na slovenské dráhy a kolik stojí.
Díky, ale já bych raději jednodenní síťovku, ta půlroční je přece jen trochu moc dlouhá. Našel jsem celoevropskou síťovku InterRail , ale to je na nejkratší dobu 3 dny a to je moc dlouho, tak dlouho neplánuju cestovat po Slovensku, rád bych za jeden den dobarvil kraje a pak si dal nějakou tu vysokohorskou turistiku
Slovenský GC web znám, ale bohužel dnes odpoledne jim padl server (Nepodarilo sa pripojit k databaze, skuste navstivit tieto stranky neskor.) a doteď web nejede, proto jsem se ptal zde a ne tam.
Dominantní dopravce sídlí na adrese www.slovakrail.sk. Na zsr.sk najdeš jenom správce infrastruktury a hledat tam je stejná blbost, jako ptát se Ředitelství silnic a dálnic na ceny autobusových jízdenek.
Bohužel to nemění nic na tom, že jejich nabídka slev je tragická.
Možná by za pokus stálo kontaktovat cestovní kancelář "CD Travel" která prodává mezinárodní jízdenky.
Když jezdím vlakem do zahraničí, tak si vše vyřizuji u nich.