Skoda Yeti Geocoin

Vůbec netuším a nechci zabřednout (jestli může/nemůže být) do komerce na coinech (tento je obyčejná reklama), ale myslím si, že taková velká firma, jakou Škodovka je, by se mohla klidně domluvit s Groundspeakem a udělat něco, jako byly svého času trackables Jeepy- když už chtěj nějakou pořádnou propagaci při náběhu novýho "SUV" modelu.

Tak prebehni pres ulici a bez jim to rict!! :wink:

:D:D:D Tak to jsi mě fakt rozesmál :smiley:

A mohli by tam mit vyrazenej reklamni slogan "Yeti zima? Yeti p..o! :wink:

tak koin je pro milovniky yetiho a logo ostravy pro tri sestry.. Trocha fantazie bez okecavani by neskodila.. :@

Jedná se o limitovanou sérii - mince jsou určeny jako výhra v soutěži.

PS: a kdybych ho náhodou vyhrál tak ho Galdrovi neukážu :D, … … … … … no možná že jo :slight_smile:

Omlouvam se, ze vytahuju na svetlo bozi, ale docela me zajima, jak to s mincema dopadlo.

Od srpna budeme totiz mit yetiho jako nove priblizovadlo a premejslim co na nej jako trekovaci znacku s logem :slight_smile: Snail asi neni to prave. Diky za pripadny tip.

No já jsem kontaktoval přímo příslušné oddělení Škodovky a bohužel se mi ten geocoin nepodařilo získat.
Byla to pouze limitovaná edice pro vylosované účastníky soutěže Chyťte si Yetiho… či jak se to jmenovalo.