Ahoj, zrovna jsem si přeinstaloval geoget a teď do něj cpu různé skripty. Celkem mně zaujaly ty vizulační skripty a tak jsem se rozhodl, že bych si jich i pár napsal (resp. přepsal existující), s tím by problém nebyl, spíš je problém, spíš je problém do nich vložit ty obrázky, nevím co je to za formát a jak je převést do správného formátu. Příklad obrázku:
‘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’
díky všem za odpovědi
Je to normalni base64 (tedy metoda, jak zakodovat binarni data do textu), coz se da snadno odvodit z toho, ze se tenhle string predava funkci decodebase64.
Dokonce primo v editoru skriptu mas udelatko, ktery ti libovolny soubor prevede do tohoto formatu a da ti to do schranky, takze si to pak jednoduse zkopirujes do zdrojaku.
Technicky se to dela proto, aby se cetl soubor z pameti a nemusel se porad dokolecka nacitat ze souboru.
Tak jsem to vyzkoušel a skončilo to erorem.
Pokud by někdo mohl ty obrázky převést tak budu rád. Jsou tady:
Poslal jsem ti e-mail.
dík