Nevím, jak je to možné, ale ve Skutči není ani jedna rychle odlovitelná keš :-(
Vidím to jako podstatnou skvrnu na kráse města a dovolil bych si někoho z místních požádat o nápravu :-)
Nevím, jak je to možné, ale ve Skutči není ani jedna rychle odlovitelná keš :-(
Vidím to jako podstatnou skvrnu na kráse města a dovolil bych si někoho z místních požádat o nápravu :-)
Ono je to ještě horší, než že tam není ani jedna RYCHLE ODLOVITELNÁ keš.
Přímo ve Skutči není totiž vůbec žádná…
Město mého dětství v tomto směru silně kulhá na obě nohy. ![]()
Přidávám se k výzvě.
Ve Skutči jsem chodil na gympl, ale zatim jsem tam nekešoval. Koukal jsem, že ve městě toho moc není, ale kolem Lažan je nějaká série… Taky v lomech snad něco je… Nebo v okolních obcích.
kolombo, tak nekritizuj a chop se díla :-D .. Skuteč neznám a nevím kde je, ale myslím že je hodně míst v ČR kde není keš ale věšet se kvuli tomu nehodlám .. keškuj po cestě tam a zpět :-D
Mně se keše okolo Skutče líbí. :)
Kolombo může těžko založit keš ve Skutči, když žije v Liberci, ne? Někdy nejde kešovat po cestě…
Ono by tam asi moc keší nevydrželo… Ale okolo jsou pěkný místa, i s kešema.
Chvíli vydrž a ony se tam ty Lažany určitě rozšíří
Chvíli vydrž a ony se tam ty Lažany určitě rozšíří
Nestraš! Bych tam i něco v létě založil, ale koupačka v lomu je víc než bod bližnímu ;-D
Vlastní keš do každé obce, do každého domu, do každé domácnosti!
To ze ve Skutci neni kes je nahodou moc dobre :D - 2-3 krat do roka jezdim kolem a nikdy neni cas zastavit. A tak me ta neodlovennost aspon nestve.
Horsi je, ze v sobotu zase jedu kolem a riikal sem si, ze konecne odlovim to Zeleznicni nestesti v KROUNE -- vzdycky je malo casu, zapomenu zastavit....-- A ONA JE FUC
Tak tam uděláme 5/5 někde u silnice, aby z toho byla drajvka :-)