Sloučení 2 nicků (účtů) na GC.com

Prosím o radu ohledně možnosti sloučení našich samostaných nicků pod kterými jsme před lety začínalali kešovat do jednoho společného který bude Týmový. Předpokládám, že by tím také došlo i ke sloučení našich nálezů (někdy, ale ne vždy shodné kešky).

Zatím jsem našla jen vlákna, kde se řešil opačný požadavek, tedy rozdělení jednoho účtu na 2 samostatné s tím, že toto nelze.
[b]
Předem díky za jakoukoli konstruktivní radu nebo odkaz kde bych našla instrukce.

[/b]

viděl bych to na 2 možnosti

1. jeden ze dvou přejmenovat na team a eventuelně do něj dologovat rozdíly z druhého (napsat vysvětlení o vzniku teamu) a ten druhý účet nechat umřít
  2. vytvořit teamový a do ně zpětně dologovat nálezy z obou s vysvětlením o co jde a původní nechat v propadlišti dějin

sloučení do jednoho dle mě není možné

Souhlas s KaMo_cz - sloučení je blbina :slight_smile: My jsme zvolili variantu přejmenování jednoho nicku. Vzhledem k tomu, že Jezurka21 lovila většinou se mnou (z jejích mi chyběly asi 3 keše), tak to nevadilo a ani jsme nic logovat nemuseli. A ty tři keše si najdem někdy příště.

A abych Ti přesně odpověděl - sloučení do jednoho nejde.

Nemělo by být případné vypořádání vlastních a společných nálezů nedílnou součástí předmanželské smlouvy a také promluvy oddávajícího: "Snoubencům je znám jejich zdravotní stav, majetkové poměry a počty odlovených keší. Snoubenci se dohodli na užívání společného nicku Vasatkovi Team."

Osobne bych se na slucovani vykaslal.

Za pár let tu budeš řešit jak rozdělit týmový nick. Nech oba, loguj oba.

(i když se to nezdá, je to ta nejkonstruktivnější rada k tématu)

s dovolením bych se pod to podepsal…

nehledě na to, že jako team zalogují "byli jsme tu celá rodina"

kdežto jako jedinci zalogují:
ON: tak jsem se přešvihl elegantně přes plot a protáhl se ostružinama…
ONA: můj drahý se málem zabil, když lezl přes plot a pak se poškrábal všude kde to jen jde, když zakopl o kládu v ostružinách…

:smiley:

Pod tohle se podepisuji

Lepší to vzít i jako team, poslat pak přítulkyni někam … hodně daleko a sám odjet na druhou stranu světa a radovat se, jak se ta mapa teamových odlovů pěkně vybarvuje.

Já bych to taky nedělal a nejspíš to skuteně nejde. Nic jsem tu o té možnosti nenašel a to jsem to už jednou také hledal. Ale z jiných důvodů - prostě jeden z týmu přestal lovit (nejen pod svým nickem, ale prakticky vůbec) a chtěli jsme nějak zachovat kontinuitu.

Pánové, chtěla jsem skutečně vědět zda to sloučení jde a co pro to mohu (můžeme nebo máme) udělat.

Rozhodnutí jestli to máme nebo nemáme udělat nechte prosím na nás. I když to s tou předmanželskou smlouvou možná není až tak od věci …

Ještě chvíli nechám vlákno žít, přece jen se třeba dočkám odpovědi od někoho kdo se o to doopravdy pokoušel.

Zatím díky.

Nejde. Jestli tomu nevěříš, zeptej se groundspeaku. A komu není rady, tomu není pomoci :slight_smile:

Jeden se tu může přetrhnout, aby z pozice mladého kačera a starého ženáče juniorům poradil a bum! MODEROVÁNO. Tak tohle tady fakticky müluju. A rychlost zákroku obdivuju.

>>>Trhac<<<

Pravidlo poradny cislo 4

1. Odpovědi v tématu se musí týkat položeného dotazu

Poznamka pod carou: Za normalnich okolnosti tohle nechavam, ale ve chvili, kdy ma vlakno 20 prispevku a 15 z nich je OT tak to moderuju vsechno.

Nedá se to moderováno nějak vypnout ? Ta cenzura je naprosto ubíjející. Docela to obtěžuje, pořád každý příspěvek rozklikávat, protože 80% jich je, i když se to moderátorovi možná nezdá, víc než k tématu. Nebo mám založit na tuto problematiku vlastní vlákno ?

To Polerok

čím byl můj přispěvek OT? v podstatě bych napsal uplně to samé co Zegga a když tazatel uvidí že s nějakým názorem či radou souhlasi víc lidí tak to lze pokládat za odpověd která se tématu týká.

teď lehké OT:
k čemu to je když je přispěvek moderován když ho lze přečíst. když cenzúra tak pořádná. udělejte změnu a příspěvky OT buď mažte nebo blokujte tak aby nešli přečíst.

omlouvám se,už se to nestane

Sloučit účty nelze, v 99% u dvou lidí by to bylo stejně, jak již poznamenali jiní, zkušenější, naprosto nepraktické, jediný případ kdy by to bylo k něčemu dobré by byl ten, když bych svůj původní login zapomněl a logoval jsem po čase pod novým, abych to nemusel přelogovávat. (ale těch 50 kousků pod nickem Andilek se dá ručně zvládnout během chvilky).

Nebo nám Andilku můžeš prozradit, jaká pozitiva od toho očekáváte ? Když budeš mít v profilu nalezené keše, na kterých si nikdy nebyla - a byl tam jen ten druhý, jakou to má pak vypovídací hodnotu ? Nehledě na to, jak léta praxe ukázala, i na GC se lidi rozcházejí docela často.

Beru to jako takovou záludnost, že ty nejlepší příspěvky si člověk musí rozkliknout, aby si je mohl přečíst :slight_smile:

Vážení, laskavě dodržujte pravidla fóra a pravidla poradny. Pokud toho nejste schopni ani po upozornění moderátorem, tak to už je opravdu demence.

Víc už se asi nic konstruktivního nedozvím takže dávám klíč.

Díky za názory :wink: