Prosím o radu ohledně možnosti sloučení našich samostaných nicků pod kterými jsme před lety začínalali kešovat do jednoho společného který bude Týmový. Předpokládám, že by tím také došlo i ke sloučení našich nálezů (někdy, ale ne vždy shodné kešky).
Zatím jsem našla jen vlákna, kde se řešil opačný požadavek, tedy rozdělení jednoho účtu na 2 samostatné s tím, že toto nelze.
[b]
Předem díky za jakoukoli konstruktivní radu nebo odkaz kde bych našla instrukce.
Souhlas s KaMo_cz - sloučení je blbina My jsme zvolili variantu přejmenování jednoho nicku. Vzhledem k tomu, že Jezurka21 lovila většinou se mnou (z jejích mi chyběly asi 3 keše), tak to nevadilo a ani jsme nic logovat nemuseli. A ty tři keše si najdem někdy příště.
A abych Ti přesně odpověděl - sloučení do jednoho nejde.
Nemělo by být případné vypořádání vlastních a společných nálezů nedílnou součástí předmanželské smlouvy a také promluvy oddávajícího: "Snoubencům je znám jejich zdravotní stav, majetkové poměry a počty odlovených keší. Snoubenci se dohodli na užívání společného nicku Vasatkovi Team."
nehledě na to, že jako team zalogují "byli jsme tu celá rodina"
kdežto jako jedinci zalogují: ON: tak jsem se přešvihl elegantně přes plot a protáhl se ostružinama… ONA: můj drahý se málem zabil, když lezl přes plot a pak se poškrábal všude kde to jen jde, když zakopl o kládu v ostružinách…
Lepší to vzít i jako team, poslat pak přítulkyni někam … hodně daleko a sám odjet na druhou stranu světa a radovat se, jak se ta mapa teamových odlovů pěkně vybarvuje.
Já bych to taky nedělal a nejspíš to skuteně nejde. Nic jsem tu o té možnosti nenašel a to jsem to už jednou také hledal. Ale z jiných důvodů - prostě jeden z týmu přestal lovit (nejen pod svým nickem, ale prakticky vůbec) a chtěli jsme nějak zachovat kontinuitu.
Jeden se tu může přetrhnout, aby z pozice mladého kačera a starého ženáče juniorům poradil a bum! MODEROVÁNO. Tak tohle tady fakticky müluju. A rychlost zákroku obdivuju.
Nedá se to moderováno nějak vypnout ? Ta cenzura je naprosto ubíjející. Docela to obtěžuje, pořád každý příspěvek rozklikávat, protože 80% jich je, i když se to moderátorovi možná nezdá, víc než k tématu. Nebo mám založit na tuto problematiku vlastní vlákno ?
čím byl můj přispěvek OT? v podstatě bych napsal uplně to samé co Zegga a když tazatel uvidí že s nějakým názorem či radou souhlasi víc lidí tak to lze pokládat za odpověd která se tématu týká.
teď lehké OT:
k čemu to je když je přispěvek moderován když ho lze přečíst. když cenzúra tak pořádná. udělejte změnu a příspěvky OT buď mažte nebo blokujte tak aby nešli přečíst.
Sloučit účty nelze, v 99% u dvou lidí by to bylo stejně, jak již poznamenali jiní, zkušenější, naprosto nepraktické, jediný případ kdy by to bylo k něčemu dobré by byl ten, když bych svůj původní login zapomněl a logoval jsem po čase pod novým, abych to nemusel přelogovávat. (ale těch 50 kousků pod nickem Andilek se dá ručně zvládnout během chvilky).
Nebo nám Andilku můžeš prozradit, jaká pozitiva od toho očekáváte ? Když budeš mít v profilu nalezené keše, na kterých si nikdy nebyla - a byl tam jen ten druhý, jakou to má pak vypovídací hodnotu ? Nehledě na to, jak léta praxe ukázala, i na GC se lidi rozcházejí docela často.