Smart caching

http://www.smartcaching.de/index.html

Narazil jsem na tuto peknou aplikaci, bohuzel to vypada, ze ma problem s vetsim objemem dat, nebo s nejakyma chybama, pac sem tam se pri nacitani GPX sekne.

EDIT: aha tak ted koukam ze je tam omezeni na 100-200 udaju v GPX

Tak na mojí N6600 to nefunguje :frowning: ale mám dojem, že je to hodně podobné s Handy Geocaching Lite

Tak to by mě zajímalo, jestli to maj jen špatně naprogramovaný nebo to je strop daný přístrojem. Protože 500 záznamů v XML není zas taková darda a zřejmě bych si to osobně ve své aplikaci převedl do nějakého databázovějšího formátu, protože parsovat XML by stačilo jen jednou... 

mno pise tam o omezeni pro alpha verzi takze asi omezeni od nej a doufam ze prozatim.

Oproti Handygeocachingu ma tohle obrovskou vyhodu v tom ze nepotrebujes datovy prenos vsechno si neses s sebou. GPX si proste treba z GSAKu vyexportujes na kartu a mas vsechno potrebne pri sobe, bez datovych prenosu a podle mne i lehce prehledneji, ale to je urcite jen subjektivni nazor.

Handy Geocaching ma obrovskou vyhodu v aktualnosti dat a neomezenosti lokalitou, tohle ma jen ty data kteryma to nakrmis.