Zdravím,
chci se zeptat, jestli můžu smazat log (Geocaching), který obsahuje soukromý vzkaz, informující o věci, která by neměla být všem známá (poslední kešky mají vyšší číslo a chytřejší část kačerstva by mohla odlovit finálku jen ze znalosti těchto dvou čísel) a navíc vyloženě z něj bolí oči? Předem díky za odpověď.
[small][color=white](Nechci dopadnout jako někdo, komu byl ze stejného důvodu skoro zablokován účet.)[/color][/small]
No a už jsi mu psal, aby to změnil? A proč mu jeho log nezakryptuješ? Proč hned mazat?
A ty by jsi kryptoval log, který napovídá něco k odlovu finále? Kdyby se jednalo o neco jako "Keska je umistena v —", zakryptoval bych, ale tohle je neco jineho…
Psal jsem mu, jde o to, že jemu se ty barvičky líbí :@
ten log hlavně prozrazuje o jeho autorovi, že je to blb a navíc ještě bez trošky vkusu - ty hrubky a graf. úprava jsou prostě zoufalý ![]()
no ale na smazání to zrovna není…
No, tak nějak jsem to chtěl říct ![]()
Jenže co s tím dělat, když autor sám to nesmázne, vždyť mi to i kazí listing (bez urážky)..
Tvoje starosti bych chtěl taky. Až donde dalších 5 kačerů, tak ten log zmizí z hlavní stránky, ne?
Asi nepatrim mezi chytrejsi cast kacerstva, protoze mi z logu nejaka hruba napoveda neni jasna. Samozrejme mensi spoiler to asi je, ale to by se na nekterych kesich musela promazat pulka logu, ze?
Graficka uprava je sice (dle meho nazoru) hnusna, ale asi bych proste pockal, nez zmizi mezi ostatnimi logy.
S danym kacerem se navic znas osobne, takze si myslim, ze cela "kauza" je spis vyhrocena v osobni rovine…
kdyz se Ti nelibi, co napsal, tak to kryptni ![]()
Jak napsal Leroj, každý máme představu o jeho inteligenci. Mrzí mne, že není možnost, aby owner upravil log. Možná ale kdyby jsi dal Encrypt, tak by ty barvičky zmizely
Anebo na něj kašli, skončí v propadlišti nálezců…
Ok, krypnu to ;).
-> Kocovina: Plánuju něco težšího, a rozhodně nechci aby si to FTFkaři odlovili bez znalosti všech čísel. Z toho co tam napsal je možné po zhruba dvaceti pokusech zjistit finále.
Všem díky za rady.
Edit: Barvičky nezmizí.
Osobne bych se s tim vubec nesral a ten log smazal.
LuLuk: To bych rád udělal, jenže za to se může zablokovat účet ![]()
V tomto pripade si myslim, ze by mu to reviewer obnovil. Tento log neni tak zavazny pro odlov, aby mohl byt smazan.
Branil bych se, ze nestrpim v logu sve kese prohresky proti gramatice
a nepredpokladam, ze dite, co neumi psat bez hrubek a pise takovym stylem by to na me naprasilo groundspeaku…
EDIT : omlouvam se za reakce, nevsiml jsem si, ze jsme v reviewer sekci.
Predpokládáš špatně - "Kocovina" to vyjádřil přesně, tenhle kačer by udělal vše, jen aby mi zrušili účet :@
Nevim, proc by ti smazali ucet za smazani logu. To ani nevim, ze ma GS v pravidlech. To mi prijde fakt zvlastni. Jedine, co by se mohlo stat, je to, ze mu log jakykoli reviewer muze obnovit a navic zamknout. Takze owner ho uz pak smazat nemuze. To je tak myslim vsechno.
Toto napsal DarkLord k jedne kesi, a presne o to se jedna i v tomto pripade. Log bych chtěl smazat předevšim kvůli barevné stránce.
Kvůli grafické úpravě se logy fakt nemažou. Jedinou tvojí možností je slušně poprosit nálezce, aby svůj log pozměnil, nebo počkat až zmizí v propadlišti dějin.
Ani s tou nápovědou mi to nepřijde až tak hrozné.
Ok, tak díky všem za rady.
Ale prosím vás, nechte VeseliD, ať se vyblbne, dokud je mladý a ještě si to může dovolit. Jako studenti gymnázia (tehdy SVVŠ) jsme před 45 lety taky leccos vyváděli - a přežili jsme to ve zdraví (třeba jsme šli půlka třídy po náměstí v Žatci husím pochodem jednou nohou na chodníku a druhou na ulici a mysleli jsme si, jak jsme vtipní- a teď jsou z nás inženýři, lékaři, učitelé, ba i ředitelé škol…). Berte to ignorování pravopisných pravidel jako revoltu proti společnosti dospělých - a na rozdíl třeba od studentských nepokojů v Západní Evropě roku 1968 - zcela neškodnou. A není to nic nového pod sluncem: vyhledejte si v Google "dadaismus", nebo jak byl svým okolím kritizován mladý Karel IV. za výstřední oblečení… A ta barevnost? Jistě, zbytečná, ale na to jistě autor přijde léty sám. Co se týče prozrazení, to nebudu posuzovat a o to mi teď nejde. A ten log zanedlouho zapadne hluboko do propadliště dějin.