Sny

Zatím se mi o keších zdálo pouze max dvakrát,už si to nepamatuju

PS:s tím psem to bylo povedené

Tak zkuste zavolat do výkladu snů a dle nějakých indícíí vám geosny osvětlí,sledování je dost poučné..

a nebyla to virtualka? Treba spocitat zbyvajici zebra ci neco podobneho. :D:D

Tak to uz nevim, pamatuju si z toho akorad to, co jsem napsala a pak takovej divnej starej plesnivej barak skrz kterej sme k tomu sklepu sly:-). Ale teda predstava vyslikani kostlivce kvuli pocitani zeber je fakt silena :D:D.

Ale teda predstava vyslikani kostlivce kvuli pocitani zeber je fakt silena .

No to jo, ale jsme v Čechách, on by mu ten mundur i s blembákem někdo šlohl, o to by to bylo to počítání pak jednoduší :smiley:
Hlavně aby ses jednou neprobrala a třebas neměla na krku jeho identifikační známku, to už by bylo na Chocholouška :smiley:
Tak brou … :wink:

No na tohle jsem docela poverciva, ja bych mu nebrala nic, jeste by me pak chodil strasit. :D:D

Tak celá ta scénka s německým vojákem a počítáním žeber, případně čísle na známce je fajn nápad na multinu… :smiley:

Stage 1: Na těchto souřadnicích najdete mrtvého německého vojáka z 2. svět. války. Abyste zjistili souřadnice final cache, musíte:
A= počet žeber mrtvého vojáka (bez těch přelámaných)
B= počet zubů v dutině ústní
C= počet nábojů v zásobníku zbraně vojáka

N: 4xA°C+B.B-C+A’
E:0C°Ax2.B+CxA
:D;):o:D:p

No to je teda cernohumorny jak svina :D, doufejme ze vojak nemel sve doby nejaky zlaty zuby, protoze jestli ano, tak bude mit urcite celou celist vymlacenou polni lopatkou :D. Mela bych prestat cist pohadky od Svena Hassela :D:D

To by byla asi opravdu hodne navstevovana keska :smiley:

Tak celá ta scénka s německým vojákem a počítáním žeber, případně čísle na známce je fajn nápad na multinu…

Hele a umístění v kanálu, něco jako Eset v Děčíně :slight_smile: To by bylo s nádechem Stalingradu jak vyšité …

… A ve finální schránce bude kromě logbooku také několik odjištěných granátů a nevybuchlá munice z druhé světové…:wink:

Dnes večer srším nápady. Napadla mě fajnová mysterka, kde by byly otázky, na které by mohli odpovídat jen pracovníci pitevny nebo zdravotní personál, který při praxi v pitevně dával pozor.

Např.:

1. Při "otevření" tělesné schránky jedince se kůže
  • sroluje do válečku a pak vyroluje zpět
  • několikrát přeloží a pak se vrátí zpět
  • uřízne a pak přiloží zpět na místo

A název by byl "Nechutná cache"

A na finální schránce bych se maximálně vyřádila, ta by byla ještě horší než ten německý voják…
:p:DB):wink:

se podívám na NCIS nebo CSI a vim to taky

Me to teda nechutny neprijde, mozna je to fakt tema vsema kriminalkama ktery davaj posledni dobou v bedne, ale napad je to rozhodne dobrej :smiley:

A finále by se nácházelo v blízkosti márnice nebo pitevně..:o:o:o

myslím, že FTF bych si klidně nechal uniknout…:smiley:

Ale obsah piksly by samozřejmě v listingu nebyl :smiley: překvapení na místě pro nejlepšího FTFkáře…:wink:

Psychoklara:

jak tak koukám, máme mnoho společného… :smiley:

Měla jsem na mysli provedení piskly. Například veliká sklenice ve které by byly naložené v nálevu nějaké orgány…
No a mohlo by to být někde blízko pitevny…

Na tohlu kešku by něměli ani v americe, pokud teda tam žádná není.. Gil Grissom by záviděl:p:p