Tak to uz nevim, pamatuju si z toho akorad to, co jsem napsala a pak takovej divnej starej plesnivej barak skrz kterej sme k tomu sklepu sly:-). Ale teda predstava vyslikani kostlivce kvuli pocitani zeber je fakt silena :D:D.
Ale teda predstava vyslikani kostlivce kvuli pocitani zeber je fakt silena .
No to jo, ale jsme v Čechách, on by mu ten mundur i s blembákem někdo šlohl, o to by to bylo to počítání pak jednoduší
Hlavně aby ses jednou neprobrala a třebas neměla na krku jeho identifikační známku, to už by bylo na Chocholouška
Tak brou …
Stage 1: Na těchto souřadnicích najdete mrtvého německého vojáka z 2. svět. války. Abyste zjistili souřadnice final cache, musíte:
A= počet žeber mrtvého vojáka (bez těch přelámaných)
B= počet zubů v dutině ústní
C= počet nábojů v zásobníku zbraně vojáka
No to je teda cernohumorny jak svina :D, doufejme ze vojak nemel sve doby nejaky zlaty zuby, protoze jestli ano, tak bude mit urcite celou celist vymlacenou polni lopatkou :D. Mela bych prestat cist pohadky od Svena Hassela :D:D
Dnes večer srším nápady. Napadla mě fajnová mysterka, kde by byly otázky, na které by mohli odpovídat jen pracovníci pitevny nebo zdravotní personál, který při praxi v pitevně dával pozor.
Např.:
Při "otevření" tělesné schránky jedince se kůže
sroluje do válečku a pak vyroluje zpět
několikrát přeloží a pak se vrátí zpět
uřízne a pak přiloží zpět na místo
A název by byl "Nechutná cache"
A na finální schránce bych se maximálně vyřádila, ta by byla ještě horší než ten německý voják…
:p:DB)
Měla jsem na mysli provedení piskly. Například veliká sklenice ve které by byly naložené v nálevu nějaké orgány…
No a mohlo by to být někde blízko pitevny…