ŠOLIM #1000

Nevím, zda mi to přísluší, ale všiml jsem si včera večer, že jsou další 3 kandidáti na překročení magické hranice 1000 nalezených a ráno vidím, že se to jako čtvrtému v pořadí podařilo Šolimovi, takže móóóc gratuluji. Přeji stejné nadšení i do dalšího hledání a moc děkuji za nádherné založené kešky a zábavu spojenou s jejich luštěním a hledáním. Těším se, že se jednou potkáme osobně. Boris

Je to presne tak, dalsi geotisicovka padla a nikdo si toho ani moc nevsiml. Milosi moc gratuluju! Mel bych ti co nejdriv predat putovni zlute tricko a odznak, dalsi uz se hrnou:-)

Blahopřejeme k rozšíření skupiny multicacherů. Přejeme mnoho dalších krásných zážitků při Tvých toulkách za přírodními krásami, historickými a technickými zajímavostmi. Těšíme se na Tvé další pohodové cache a naše občasná setkání.

Milosi, byl jsi sledovan:-)) Gratulujeme a obdivujeme, protoze jsi na to sam. Prejeme hodne dalsich zazitku.

Milosi, gratuluju! Mas muj obdiv. Hromadnou dopravou a na kole to je vykon dvojnasobny. Preju, at Ti to nadale v pohode hleda, nachazi i zaklada.

… a moooc dekuju za Tvoje kesky.

kdyz jsem koukal na zacatku vikendu, byla tam 999 a to bych se moooc divil, aby tu tisicovku behem vikendu solim nedohnal. s obdivem k turistickym vykonum gratulujeme.

Gratuluji a přeji hodně sil do další tisícovky :slight_smile:

Miloši, i já Ti moc moc gratuluju a přeju Ti, at máš z GC i nadále aspon takovou radost, jako dosud !!!
doktor

Miloši taktéž se připojuji do řad gratulantů. Moc, moc gratuluji a přeji hodně zábavy v té další tisícovce. Jinak samo, že i já děkuji za tvé perfektně připravené a technicky zpracované pixličky. Díky

To jsem netušila, že jsme včera potkali jubilanta! Tak alespoň takhle dodatečně gratuluju a doufám, že se zase brzo někde potkáme.

No to mě mrzí že jsem to nevěděl včera, popřál bych osobně. Takže se připojuji aspoň takhle ke gratulantům. Ať Tě šipka moc netrápí a satelity co nejméně stávkují.

VELKÁ GRATULACE I Z VYSOČINY a jsme rádi, že zakládáš i tady:-)
Z+H+R

Velka gratulace ke skutecne kulatemu jubileu!!! A take velke diky za tvoje vlastni kesky…

Milosi opozdene ale o top vetsi gratulace k projiti magickou branou !! Diky za tve krasne kesky.

Take gratuluju a preju, at te to stale bavi:-)

I já se připojuji ke gratulantům. Miloši, je to obdivuhodné, co jsi dokázal v jedné osobě. Přeji hodně sil do dalšího hledání.

Gratuluji k výstupu na Olymp českých geocacherů. Ale hranice se stále posunuje..

Bravo Solim, gratulujem k peknej gulatine :)))

Malem jsme ti Milosi ani nestihli poblahoprat. Vime za na nejaky pocty nalezenych kesi moc nejsi, takze ti do pristich nekolika tisic nalezu prejeme hlavne hodne pohodove nachozenych a na kole najezdenych kilometru a krasnych zazitku.

Nektari