Gratuluji k 600 keši. Pro mě to je nepředstavitelné množství a tak před takovým výkonem smekám.
Gratulujeme k takovemu vykonu a prejem do dalsi stovky hodne uspechu.
Mooc gratuluju, at ti to dal takhle pekne slape.
Solime obdivuji tvuj poctivy pristup k odlovu kazde kesky a ze si kazdou doslova “odslapes” a to jak po svych tak na kole. Moc gratuluji a preji ti jeste hodne hezkych vyletu se sipkou !!!
Taky se pripojuji ke gratulacim. At ti to dal slape!
I já se připojuju k zástupu gratulantů !!! Ať máš na džípíesce pořád tak neomylnou šipku !!!
Taky se pripojuju, jen tak dal. Vojta
samozrejme taky gratulujem, obzvlast kdyz na 600 si solim vybral nasi uzasnou ;)) prvni zalozenou kes. jen by me zajimalo, copak bude asi solim hledat tak zhruba za 1/2 roku :)))
Solime, blahopreji! Kdybych si ja ignorant toho bliziciho se vyroci vsiml uz vcera, mohl jsem ti pogratulovat dnes rano osobne, takze dodatecne preji krasne a zajimave dalsi zazitky pri geocachingu. A musim ti moc podekovat za tve skvele a peclive provedene cache, na ktere vzdy strasne rad chodim ![]()
Šolime, Ty bereš geocaching jako svaté poslání a to každý nedokáže. Kdykoliv se dostanu do kontaktu s Tvým dílem , smekám nad kvalitou. Díky a k přání úspěchů v lovech i přání jako u narozenin: Hodně zdraví !
Pozdravujeme, obdivujeme a hlavně blahopřejeme.
Gratulujem Solim, drzim palce pri dalsom hladani :)))
…zvlast obdivuhodne nie je ani tak to cislo, ale prave pristup:) Ani osamela kes kdesi v zastrcenych horach, ani ta najzamotanejsia multi, ani najzapeklitejsia mystery mu nie je ukradnuta. Prave naopak, Šolim take vyhladava.
Nech ti zanietenie vydrzi!!! Pripajam sa k blahozelaniam;)
Gratuluju nejen tobe k necemu co asi neslavis ani neresis, ale spis vsem geokacerum.cz ze v tobe mohou mit takovy vzor.
Kto mam menej bodov ako ja, je loser. Kto ma viac, je blazon a fanatik.
:-)))
Ale aj tak blahozelam a drzim palce, aby Ta cakala este velka kopa cacherskych zazitkov.
Gratulujeme k tak úžasnému výkonu a k tak velkému úsilí a potěšení z lovu kešek. Šolime, vždy s oblibou čteme Tvoje logy a žasneme nad tvým odhodláním rychle vyrazit jakkoliv daleko za čímkoliv. Naposledy to, co jsme četli, nám opravdu vyrazilo dech - cache “Pruvodce po ničem”.
Hodně štěstí a hromadu dalších zážitků a poznávání míst spojených s geocachingem přeje celý Dape team
Miloši, všechno nejlepší! Sám víš, kolik energie si při “lovu” vydal… takže to ani nebudu rozpitvávat. Těšíme se na další Tvoje cache a přejem dobrý signál!
Dnes, pokud mi vyjde čas, zajdu oslavit Tvoje geojubileum na Müllerovu vilu :).
Michal + 3 geogirls
Gratuluju.
Kdyz jsem Solima potkal prvne loni na cervencovem geopivu, nosil jmenovku s cislem 400 a me to prislo hrozne moc. Dnes se mi zda 400 taky hrozne moc, ale Solim uz je nekde uplne jinde.
At ti jezdi vlaky presne a kolo rychle.
Takže i já moc a moc gratuluji a ať se ten bágl tolik nepronese.
Miloši připojuji se ke gratulantům a přeji i do dalších desítek a stovek hodně štěstí.