Nemaje nic jiného na práci, ležící dama sklácen nějakým zlým bacilem oznamuji tímto geosvětu, že solsais dosáhl tohot krásného čísla. Zbyňku, když nezpomalíš, už nikdy tě nedoženu. Přesto ti přeji, ať ti bláznovstí vydrží co nejdéle a šipka ať tě stále neomylně vede.
Ackoli Te osobne neznam, mam o Tobe z duvernych kanalu jednu dulezitou informaci: Jeste tak cca pred ctvrt rokem jsi pry byl “docela normalni”. Ted uz je to pry jinak. VITEJ V KLUBU :o))))
hehe, kdyz jsem solsaise potkal v beroune na multine - a to je vic nez ctvrt roku, uz normalni nebyl :))) hezky nechal svou damu na hrncirskych trzich a sel si lovit kesky :)) taky gratulujeme k dalsi stovce ![]()
Tak je to spravne tak to ma byt !! Moc gratuluji!!
Přátelé,
děkuji Vám všem za gratulace. Je to dneska bez dvou dní půlrok, co naopak jsem “normální”. Nechápu, jak jsem mohl tak zbůhdarma promrhat předchozí neplodnou část života ![]()
Díky a zlomte vaz
solsais
Spravne. My jsme normalni a oni jsou letadla :o)))
Skvělý výkon, gratuluju, taky už tě asi nedoženu[:)], a přeju mnoho budoucích úspěchů v geokariéře[Y] !
no to je rychlost gratuluju chlape spousty hezkych zazitku pri dalsim lovu preju.
Gratuluju kolegovi z Káčka. At te to baví dál....