SolveHelper

Dík.
V té nové verzi je to jasný.
Už si rovnám ten svůj chlívek :smiley:

geoFukar: tak si ten ini pak radeji nekam zazalohuj, pokud nestihnu do dalsi verze vymyslet nejake elegantni custom ini :stuck_out_tongue:

Zdravim
o tuhle zalezitost pro hledani dat v obrazcich bych mel zajem, nedal by jste mi nekdo odkaz nebo klicove slovo pro vyhledavani?
Diky

Steganografie…

Supr, diky moc!!! Myslim ze tim pohnu s par lezakama.

Nevím jestli je to chyba této verze nebo předchozí, ale vytvoří v pluginech "podsložku" SolveHelber - správně mělo být asi SolveHelper.

Malej-viktor: to uz je davno opraveno, delala to asi uplne ta prvni verze

O pár příspěvků výš máš i pár odkazů, které se mi podařilo sehnat ohledně steganografie (i s tím názvem :wink: )

tak v dalsi verzi bude

• automaticke razeni podle abecedy
  • moznost vlastniho ini s definici
  • scrollbar pokud bude vice polozek

http://sifry.sourceforge.net/
http://www.rrota.cz/?id=6

Lze nějak nastavit prohlížeč ve kterém se budou linky otvírat?

výchozí se ti nelibí?
uvazoval jsem nad variantou pouzit pro vsechno misto RunShell() funkci BrowseURL() ktera by linky otevirala v prohlizeci nastavenem v geogetu, ale kdo pouziva vic jak jeden prohlizec :stuck_out_tongue:
ani ja jakozto prilezitostny vyvojar webovych stranek nemam tu potrebu B)

tak by dnes asi mohlo vyjit

0.0.3.0 (2013/03/??)

• automatické řazení záložek a položek
  • v případě potřeby se zobrazí scrollbar
  • přidány odkazy na: čtečku QR, MOrseovu abecedu, Steganografii
  • přidány XLS: Transformace GPS, Pořadí písmena v abecedě
  • ukládá se naposledy aktivní záložka
  • možnost použití vlastních INI souborů (libovolný název; v případě stejné záložky se přidá na existující, v případě jiné se vytvoří vlastní)
  • podle počtu záložek se dynamicky mění šířka okna

jsme se ženou provizorně na jejím notesu, ona má jako výchozí ff, já používám chrome, ale jestli to nejde uživatelsky jednoduše nastavit tak to neres, tu chvíli to preziju;-), beztak jsem to zatím zkoušel jen že zvedavosti. dik

Používám FF a Chrome a to nastavení prohlížeče by se mi taky líbilo…

Lanc, taxoft: oka, bude to tam, pouzije se prohlizec nastaveny v geogetu

ok. díky

Ahoj, sice jsem plugin zatím jen nainstaloval a jednou pustil, ale chtěl bych se přimluvit za možnost vybrat si prohlížeč výchozí pro systém nebo výchozí pro geoget. V GeoGetu mám IE kvůli kešmapě (či jak se jmenuje), ale jinak používám Chrome. Díky

Ja pouzivam Chrom (a Operu) i pro Kesmapu a neni s tim problem? MSIE bych tedy pouzivat kvuli tomu nezacal. :wink:

Sry, ona to není keškomapa, ale mapa keší. Myslím to, co má v sobě geoget od základu. A to mě v chromu nějak nefunguje, každopádně te´d už to nepoužívám… Ale stejně bych ocenil možnost ponechat výchozí prohlížeč a ne geogetí.