Tak dnes potřetí za sebou jsem dorazil na keš, abych zjistil, že FTF padlo zhruba o hodinu dříve, než mne vůbec notifikace přišla Jednou bylo zpoždění dokonce celý den. Seznam je skutečně sqělá služba nejspíš už nejsou použitelní naprosto na nic.
Poradíte mi prosím někdo spolehlivý mail, který má taky tuhle službu? Ať netápu a neudělám další chybu Díky.
//edit: myslím SMS upozornění na příchozí mail, tedy.
seznam je dost hrozna sluzba, z geocaching.com tam kazdej druhej majl nedorazi vubec a vzhledem k poctu spamu jsou dosti pretizeny, osobne nejlepsi zkusenosti mam s gmailem (gmail.com) , kam je ovsem potreba pozvanka.
nejaky pozvanky se mi jeste vali bokem, takze muzu snadno poslat.
napsal bych ze to mas z toho ze se honis ze nejakejm blbejma FTF, misto aby sis uzival geocaching, ale honici bodu za FTF a za pocet prispevku na tomhle foru by to zase nepochopili, takze s ohledem na ne jsem nic nenapsal…
Dík, taky to přenastavím na ten gmail. Vlastní poštu mám na vlastní doméně, ale to bych musel jednak filtrovat, jednak zas providerovi TAK MOC nevěřím (rychlost). Gmail odělám jen na GC, takže by to mělo být v suchu.
Aha, tak to jo.. Ten je taky na pozvánku? No prosím tě. Kdyby někdo chtěl tedy na geomail pozvat i sobíka, tak prosím taky o pozvánku. [email protected]
to mě připomělo začátky internetu :D. první email jsem měl na seznamu. tam mě to po chvíi štvalo a tak jsem přešel na post.cz odtud pak na centrum , následně na sms.cz , potom na inmail a pak už konečně zrušili ty pozvánky na gmail a tak tam od valentýna 2007 jsem :). jinak používám gmail v kombinaci s o2 a zprávy choděj na jedniku. má to však háček. sms má 60 znaků a první se zobrazuje můj email , pak ten sms email a pak 5 znaků předmětu a končí smska. takže , když tam mám [geo] , tak něco píplo a když [log] tak někdo napsal log k mý keši/tb/geocard. v gmailu se mě líbí ze všeho nejvíce možnost rozšířit o gmail labs (líbí se mi ta 1000vka smajlíků , nebo kolik jich je :D).
ps.: první pozvánku jsem už dostal v roce 2006 , ale skočila do spamkoše a měla přílohu v zipu , tak jsem to radši ignoroval