Pokud chcete spolehlivý soft na sve HTC vyskousejte GATECACHER.
Je zdarma a opravdu spolehlivý, bez nutnosti instalovat JAVU.
Funkcema je podobny Handy Geocachingu.
Link - http://www.gateway.dds.nl/gatecacher/Index.htm?Download
Pokud chcete spolehlivý soft na sve HTC vyskousejte GATECACHER.
Je zdarma a opravdu spolehlivý, bez nutnosti instalovat JAVU.
Funkcema je podobny Handy Geocachingu.
Link - http://www.gateway.dds.nl/gatecacher/Index.htm?Download
nainstaloval jsem GateCacher na mio a701 a ukazuje mi to celkem nesmyslne souradnice,tomtom i geoscout mi ukazuji spravne souradnice nevite nekdo co s tim?
Hi there!
I’m the author of GateCacher.
By coincidence I found this thread.
If I understand your question correctly, you get bogus coordinates in GateCacher with your Mio A701.
There’s a bug in the GPS implementation of this device.
The latest version of GateCacher has a workaround for this bug.
Hopefully this will solve your problem.
As I do not have a Mio A701, could you tell me your results?
Regards,
Dennis Baremans (not Czech, so having a hard time reading :D)
Hello,
thank you so much for your help and advice for the latest version of your program.
It goes excellent and without any problems.
I used to MioA701 and Windows mobile 5.0.
Thanks again.
Pavel Klouček
(Lanc)
Hello Pavel,
Glad to hear that the fix works ![]()
If there are any more questions, let me know!
GateCacher je ted v novem kabate se spoustou vychytavek ![]()
Skvělý prográmek jen co je pravda.Chodí v pohodě i na HP ipaq hx2490 s WM 6.1 přes BT Evolve goTraxx a pohyb kompasu i "radaru" je na rozdíl od jiných aplikací naprosto dynamický.Zkouším ho chvíli a zatím jsem našel jedinou chybičku která mi naštěstí nevadí.Stáhne komplet keš ale po odpojení nejsou k dispozici fotografie.Tedy jsou ale to si je musím jednotlivě prohlížet nejdříve on-line.Pak jsou-li již jednou načtené jsou viditelné i offline.To se může zdát jako zádrhel při např. 80-ti načtených keších:o.Naštěstí fotky v terénu nepotřebuji.Klidně by ale mohla být v nabídce u stahování volba s obrázky nebo bez.
Líbí se mi že aplikace je i pro absolutní začátečníky protože co se týká nastavení stačí pouze zadat nick a heslo na GC.com proto asi ani nemůže vadit že není v češtině takže doporučuju vyzkoušet.Já jsem zatím spokojen na max.
zkoušel jsem program na tomto telefonu, mám na něm wm 6.1 a program se nespojí s GPS
program AstroGPSLauncher se mě podařilo do telefonu naisntalovat, ale ne spustit.
Máte někdo zkušenosti s tímto programem na smartphonu?
Hledám program pro tento telefon, který by automaticky našek cache podle pozice GPS, doporučíte mi někdo něco?
No, tak to jsme dva…
Když zadám souřadnice ručně, je vše v poho, ale spojit se, to se nespojí. Jaký máš modul? Já goTrexx.
Mám Qstarz BT-1300
No, takže modulem to nebude .. ![]()
Takže si zaměřím pozici - jiným programem (mám GPSDash např.) anebo jiným přístrojem (žluťák), přepíšu souřadnice a pak už mi to funguje. Nic moc, co?
Ahoj ma pritelkyne ma HTC s740 a program ji tam funguje s interni GPS kou.
Sice trocu pomaleji reaguje na zmenu polohy ale funguje.
Neni to ale ono protoze opravdu reaguje dost opozdene. Asi si s GPS moc nerozumi
Nevi nekdo v cem by mohl byt problem?
Jinak je take super programek GCz, ale zase zatim neni pro bezdotikove displaye:-( jinak funguje hezky
Take budu rad, kdyz nekdo da vedet co na geocaching pro smartphouny.
Zkus nějaký prográmek jen na navigaci, jen šipku - reaguje rychleji. Já používám ten GPS Dash2, ale to není free (leda že seženeš lekvár
).
Problémy jsou právě v tom externím modulu, s tím se my s 730 do GC nepřipojíme
. U interní zase může dělat problém statická navigace, je-li přítomna. Ale pomalé reakce, to bude spíš programovým rozhraním - musíš zkoušet.
Mít různý program na listingy a na šipku, to zas tak moc nevadí.
na smartfounu zkus treba TrekBuddy. ten je dost dobrej.
Dik za odpovedi;)
MMSirfSetup.exe - umí jednoduše na 1 klik vypnout/zapnout
http://www.memory-map.com/MMSirfSetup.exe
HTC nemá čip SIRF a proto tam tento program nefunguje.
A tohle by nepomohlo?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3812630
Ahoj, zkousim to stahnout do svého SE Xperia, ale hází mi to chybu "not found". Nevite někdo co s tim? dík
Dalsi nova verze je vylepsena a rychlejsi na stahovani dat ![]()