spoluzaložení cache?

Zdravím. Můj kamarád nedávno založil keš u golfového hřiště poblíž. Problém je v tom, že já jsem mu s ní pomáhal, měřit souřadnice atd. a jsem u cache napsaný jako spoluautor. Teď ale nemám cache ani jako založenou, ani jako nalezenou a trošku mě to štve. Máte na to nějaký názor? Zalogovat nebo ne? Děkuji za odpovědi.

Zalogovat, ideálně jako FTF :smiley:

Úplně v klidu si zaloguj found it.
(autor může být jen jeden, ale v listingu jich může být uvedeno víc, jako spoluautoři, ti si pak mohou dát founda, zpravidla až po obsazení "bedny")

Jj, určitě zalogovat, ať z toho aspoň něco máš a ikonka Ti nestraší na mapě :slight_smile:

ad. Tahle otázka mě docela překvapuje, skoro to vypadá, že občas ještě někdo hraje podle pravidel a když si není jistý tak se zeptá. V době, kdy někteří logují "Found it", aniž by se ke kšei přiblížili na méně než 100m, nebo aniž by ji hledali, je to skoro překvapivé. A když si vezmeme, že jsou tací, kteří logují "Found it" i na keši, která je disablovaná, např. zničená, a prostě není na svém místě, tak klobouk dolů :slight_smile:

Jo, to jsem taky řešila, i když jsem jen psala listing. Počkala jsem nějaký ten čas, a pak ji odlovila. Navíc byla už přesunutá na jiné msto než původně, takže v tom mám úplně čisté svědomí.

I já jsem si podobným způsobem nedávno čistil mapu. Je ale pravda, že jsem se na tvorbě j.u.r.a.j.ovy noční kešky Rysí oči podílel víceméně pouze napsáním listingu a trasu jsem si prošel poctivě v rámci betatestingu. Ve své podstatě jsem tedy klasicky hledal, takže jsem v tom neviděl nejmenší problém. I tak jsem ale, samozřejmě, počkal, až budou mít zalogováno lovci prvních míst a i pak jsem do logu uvedl, že keš byla nalezena v rámci betatestingu.

Každopádně jsem toho názoru, že jediný, kdo by s tvým Found it logem mohl mít problém, jsi ty sám a ten kámoš. Když si to sám se sebou vyřešíš a s kámošem se dohodneš, je to jen a pouze tvoje věc. Však ty sám nejlíp víš, jak vše probíhalo. :wink:

Zalogoval bych si to, časem.

Popravdě snaha o dodržení pravidel to rozhodně je, jinak to že mi to straší na mapě je taky pravda. S kámošem to máme vyjasněný, jen je to prostě divný found it, když jsem jí zaměřoval :-D. Díky za odpovědi.

Ps: nějaká keš zase moje s pomocí kámoše možná bude, tak je na co se těšit.

Tradička 2/2? To bych neřešil. Je pěkné, že Tě hryže svedomí, ale v tomto případě jsem tolerantní.
Něco jiného by byla spolupráce na mysterce 5/5 :o :smiley:

Zalogovat. Ale fyzicky na místě. Mně jednou kamarád nabídnul logbook ze své násilně zrušené kešky, jíž jsem k mému velkému smutku nestihl odlovit, abych si zapsal found it. Ale holt jsme seděli v chatě na druhém konci republiky. Napřed jsem si log na GC zapsal, ale pak mě hryzalo svědomí a zrušil jej. Ale to byla jiná situace.

A co treba takova mysterka 4,5/3? Tam cloveka musi nebo nemusi hryzat svedomi? :D:D

Pozor, pokud si ji zalogujes, tak se pak ale najde banda rypalu, kteri si mysli, ze ses dopustil nejmene zlocinu podobneho vrazde, a pri kazde prilezitosti to budou vytahovat na svetlo a srat te s tim.
A nerikej pak, ze jsem te nevaroval :slight_smile:

Niximor: to je ta o potrefene huse, ze? :D:D