Stahovani .gpx. cz vs .com

Zdravim. Posledni dobou, konkretne asi posledni dva dny, se spatne necetla databaze z .com a nejdou stahnout vsechny wp z cr. To uz se tady nekolikrat resilo, to vim. Ale:

Pokud si zaplatim .com PMO, je tam moznost stahovat .gpx nebo neco takovyho pro celou cr takhle, jako to jde zde, na techto strankach? A zaroven aby to umioznovalo stejne jako tady pridavat zratky a vynechavat vlastni a nalezene?

Nechci podryvat snazivost webmastra, ale .com by mohlo byt spolehlivejsi, ne?

A proc se vlastne ptam: Abych mel prehled, stahuju si co nejcasteji (kazdy den kdyz to jde) z .cz stranek vsechny wp, ty dam do google earth a diky vlastnosti vynechat vlastni a nalezene mam krasny nahled co mam nalezeno, a co jeste ne. Tohle mi prislo jako jedine rozumne, mam defakto prehled o cele cr a zaroven mam presne souradnice budu ukazane na mape, a ne takove ±autobus co poskytuje ten .klm nacitac.

Dik a zdar. SeE

Pokud si zaplatis PM, mas moznost vyuzivat pocket queries. / ale jen tak na okraj, nechci ti do toho kecat, ale - opravdu potrebujes mit prehled o cele CR? kdyz si odpoledne reknes, nekam bych si zajel, vybiras z cele CR? tim narazim jen na to, ze stahujes kompletni seznam (chces stahovat) kazdy den… // myslim ze hodne muziky se da poridit uplne jednoduse i jako BM - primo z .com si nechat udelat vypis nejblizsich caches k tvym domacim souradnicim (nebo jakemukoliv jinemu bodu, kdyz na to prijde), na kterem pak jednim cudlikem muzes zaskrtnout vsechno a stahnout sakumprdum. odfiltrovat vlastni a nalezene to zvladne taky…

To vim ze jde, ale ja to vyuzivam pro jednoduchost, zmacknu jeden cudl a mam celou cr…, tam se check all rozumi jenom na te aktivni stance, a nenabidne mi to vic nez 10 stanek. To je jen par cachi, kdyz se rozhoduju, kam pojedu, tak chci mit prehled o cele situaci. Prave proto jsem ocenil moznost stahnout vsechny wp najednou… NA gc. com jsem podobnou funkci nenasel…