Stammelova smrt GCPR3J

Stammelova smrt [cache]GCPR3J[/cache] je patrně ukradena :frowning:

Zvážím, co s tím udělám, ale po kontrole asi dojde ke změně polohy keše.

Nemusela být ukradena, ale mohla být uklizena. Jednou jsem potkal v těch místech Staré ochránce Jizerských hor s náručí papírových trubiček a s dobrým pocitem jak vyčistili přírodu, nevěda, že to byly pasti na myši -:slight_smile:

No jo, jenže tu druhou "kešku" neuklidili, ikdyž je daleko nápadnější, než ta Kolombova. Úplně jsem zapomněl podat hlášení, ale vidím, že moji společníci nezapoměli.

Myslím, že to nechám chvíli odpočinout a pak jí předělám trochu dále od té turistické sklenice.

Obávám se, že problém by mohl souviset s nápisem Toto není geocache, hledej dál a pořádně, který na té sklenici musí být, protože jinak se polovina lidí loguje jen tam.

Stammelova smrt je muj osobni pomnicek, podilel jsem se i na posledni oprave, kdy pri kaceni smrku doslo k rozlamani krize. A tak kes znam temer od jejiho zacatku, a stejne tak i mi kolegove pomnickari. Nikdy jim nevadila, za "turisty" mluvit nemuzu, ale nejspise slo o nahodny nalez. Toto misto je v soucasne dobe hodne exponovanane, kde jsou ty doby kdy jsme ho v 1985 hledali hooodne dlouho. Tak asi nejlepsi bude kes premistit o kousek dal … navic tri hromady zapisniku v sektoru B1 je vazne moc :wink:

Tak keš je zpátky na původních souřadnicích.

Josifci ji v sobotu našli nedaleko skrýše pohozenou v trávě, nepoškozenou a kompletní.

Takže děkuji za záchranu keše a je v provozu :slight_smile:

Tahle kultovní cache má pokračování: [cache]GC20E7E[/cache].

pekne, opravdu pekne .. pisu si : urcite navstivit ! Diky za informaci