Je třeba si uvědomit, že mizí nejen statistiky, zalogovavé kešky a nadhled, ale nenápadně mizí i rok 2009!!!
Tomu je třeba aktivně čelit (!) a proto WBFS_CZ jako dynamické a progresivní uskupení přeje všem (skutečně všem geocacherům navštěvující toto fórum) klidné prožití Vánoc a především vše nejlepší do roku 2010!!!
Jako drobnou novoroční přílohu je přiložen vítězný listing roku 2009 (vyhlášený asociací WBFS) :
Ještě jednou - krásný a klidný Vánoce a vše nej do roku 2010!
Vaše WBFS
Ty si wenny prostě nedáš chvíli pokoj
Tak já to teda doplním. Všimněte si laskavě toho, že nemizí jen statistiky atp., leč mizí i lahve svijanského piva!!! Když z této basy zmizelo první pivo s desetistupňovou voltáží, nahradil jsem ho jedenáctkou (viz pivo vpravo dole), wmh ho tudíž nazval prvním poslem jara :D:D:D. Tak tomu jsme momentálně hodně vzdáleni. Proto, ač ještě zbývá mnoho vteřin do konce tohoto roku, podepisuji se pod vše podepsané vč. značky tohoto moku :D:D:D:D:D
Sakra už jsem počtem příspěvků překročil počet odžitých let. To jsem se letos nějak rozkecal :o . Příští rok se musím trochu přibrzdit. Takže rovněž vše nej a báječný rok 2010 všem.
Tak takovou prilezitost dat si jednoho lahvace BF a zadaco si nemuzu nechat ujit - takze BF 2010 vsem! (predavam stafetu, jsem zvedavej, kolik jich tam zbyde) B)
EDIT: stastny a vesely i vsem skarohlidum do Ostravy!
Dík za radu. Pořád to s tím psaním zkouším Nicméně - vyjdeme-li z předpokladu, že standardem pro toto fórum je řeč hovorová, je potřeba aplikovat paradigma, že u pluralií tantum, tedy máme-li na mysli hovorovou podobu, se nerozlišují formy pro neutra od forem pro feminina a neživotná maskulina, což lze koneckonců aplikovat i pro příslušná adjektiva. Jinými slovy - na ulici také lidem nepřeji "Šťastné a veselé" neb by to působilo nepřirozeně.
Ale rád ti tedy na tomto místě popřeji : Šťastné a veselé"!
Je videt, ze zijes v nejakem neprirozenem prostredi protoze na ulici by to bylo divne a v psane podobe mi to rve oci uplne. Uprimne hovorova mluva mi nevadi, respektive jsem za ty rozdily i rad, ale psana forma by mela byt srozumitelna a standardem je spisovna cestina, hovorova v prime reci. Spis jsem si rypnul, protoze tento trend uz vidam i v tistenych mediich.
btw: to, ze umis cesky jsi tu krasne dokazal, o to vic nechapu, proc prznis psany text
Takze kdybychom se potkali na ulici, rozhodne ti reknu s diakritikou: STASTNE A VESELE.
Máš pravdu, žiju v nepřirozeném prostředí, které se nazývá Čechy. A uznávám, že v případě, že název předmětu, potažmo celé vlákno není někým vnímáno jako hyperbola, zcela gramaticky správně by ten název předmětu, ale i vlastně každý příspěvek každého z nás měl začínat a končit uvozovkami, neb to není nic jiného, než vyjádření řeči přímé. Tedy pokud se nejedná o různé proklamace, kterých tu na fóru taky není málo.
Čímž ukončuji skromný jazykový koutek, bych zcela nepřehlušil původní myšlenku, tedy popřát pokoje a míru všem - v tomto magickém předvánočním čase.
A neskromně si popřeji i sobě - ať jsme tady všichni nadále smířliví a především štastní a veselí
Taky přeju šťastné a veselé a beru si jednoho Svijánka Doufám, že nám tady ta sranda vydrží co možná nejdýl. Hodně pěkných kešek v roce 2010 přele Lalos