Potřebuji pomoci od někoho šikovného. Chci si upravit na GC.com svůj statbar pomocí http://www.devfolio.com/geocaching/statbar/index.aspx. Zvládla jsem si v tomto programu statbar upravit, ale nedaří se mi jej přeuložit do mého profilu na GC.com. Poradí mi prosím někdo jak na to? Jde mi o to, kam mám uložit/přepsat nové URL statbaru.
Omlouvám se, jestli už se to tu řešilo, ale nikde ve fóru jsem nic nenašla. Díky! ![]()
Jak na to, se dozvíš, když klikneš na odkaz Návod ve sloupci vlevo na stránce.
Tam je sice pouze vysvětleno, jak vložit oficiální statusbar z gc.com, ale analogicky to uděláš z Devfolia.
Nojo, ale tam je jen jak tu adresu získám - ale jak vložim tu upravenou?
Vpravo na stránce je odkaz Upravit profil. Tam v políčku Profil na gc.com zkopíruješ adresu svého profilu na gc.com
a do Políčka Status bar pak adresu, kterou nalezneš na devfolio.com po úpravě statusbaru - nachází se v takovém rámečku dole na stránce pod tlačítkem Modify my statbar a je to hned ta první pod náhledem modifikovaného statusbaru.
Už si připadám jak debil :D, ale v Edit my profile žádný políčko „Profil na gc.com“ nemám… Hele, neni to jen pro Premium Members???
Dál už chápu co se po mě chce, ale začínám mít pocit, že mi tam nějaký políčko chybí
Ale moc díky za tvou svatou trpělivost
Já jsem nic o Edit my profile nepsal, já říkal Upravit profil
A to najdeš ZDE na této stránce, nebo-li gc.cz ![]()
Tak TADY je ten zakopanej pes!!! Díky díky, máš to u mě
Už se s tím totiž mořím asi 14 dní a nikde mi nikdo nebyl schopnej jednoduše odpovědět. Posvěcena budiž Tvá rodná hrouda!!! ![]()
I já děkuji za trpělivost a hned jak budu mít čas, vyzkouším to znovu s touto nápovědou taky. Pokoušela jsem se o to už dříve, mořila se s tím pěkně dlouho, až jsem to na konec vzdala. Přestože číst umím a tu věc mezi ušima docela používám, s návodem jsem nic nezmohla. Díky!
Jupíííí, už mi to funguje!!! Ale pořád ještě se mi to nezměnilo na GC.com
Naběhne to časem nebo je v tom ještě nějakej zádrhel?
Na gc.com ti to bohužel nikdy nenaběhne
Musela by sis to jedině přidat do svého profilu, ale to by bylo na delší povídání ![]()