To asi tezko neco blokuje. Kdyz to dam nahrat pres autostat, tak to funguje normalne…kdyz to pres stator objevi se ta chyba…
Jak to myslis lukobike nalogovat na waymarking a gc?
V tom pripade je to hodne divny, protoze proces je tam stejnej. Zadnej waymarking ti tim padem nepomuze.
Takže jakej je závěr.....má něco přeinstalovat? Co Ty kiRe, koukal jsi někam, jak jsi mi psal do SZ?
Ptal ses na dávku Combine. Tím, že ti odpovídala samotná autorka P1, tak už jsem to nezkoumal...
ok.....ale proc mi to teda hází tu chybu......myslel jsem že to bude fachat po odinstalaci davky a zpetne instalaci.......ale je to porad stejna chyba. Takze to kopiruju jak jsi mi poradil.
Jenze davka nema na tu chybu zadnej vliv - problem je v GJ, ne v davce!!
Ok nic jsem nemenil…internet i bezpecnost v poradku…no a v cil mudruj. Jde mi v podstate o to, ze proste vse fungovalo na jeden klik a ted to proste nefunguje…
Ja te chapu, ale proste nevim proc :D A zbuhdarma vsechno reinstalovat ti nijak nepomuze.
Ok necham to byt…mozna budu mit brzy moznost, ze mi to jeden kacer ukaze osobne. Do te doby budu koopirovat. Dekuju vsem zucastnenym za snahu mi pomoct…
neni pravdepodobnejsi, ze po nejakych zmenach na webu proste prestalo fungovat v GJ prihlasovani? Protoze dobre udelane volani GJ si pamatuje predchozi prihlaseni, tak to prvni prestane fungovat novackum, kteri se jeste nikdy neprihlasili.
Nejak jsem to nepobral HaLuMo
Pockej, ale jemu to funguje pres Autostat, ale ne pres Combine. Nebo jsem mimo (po dnesku bych se tomu nedvila).
A autostat a combine spolu sdili GJ session? Nema nahodou kazdy svoji? Pak muze jedno jet na prihlaseni z drivejska, a druhe nejet, protoze nefunguje nove prihlaseni?
Jo, to by melo logiku. Zkusim si u sebe pohrat.
Dobrej vecir. Ja uz z toho zacinam byt na palici. Nevite nekdo proc mam zas ve statoru vygenerovanych 426 kesi a pritom jich mam 425. Nic nemenim nic jsem neaktualizoval. se mi to v posledni dobe s..... porad samo. Normalne si to dela co chce nebo co? Uz fakt nevim co s tim mam delat. Do vcerejska vše ok a dnes zas tohle...... :(
No, tak samo od sebe se ti pocet nalezu nezmeni. Nebo ano? Nainstaluj si plugin pro kontrolu logu (LogsRepair) a vyzkousej, coi ti najde za problemy.
A nemazal jsi čistě náhodou v poslední době nějaký log na keši? A pak ho napsal znovu? Smazání logu se totiž v dabázi GeGetu nemá jak projevit, musíš ho smazat ručně.
Tak uplne na 100% to nevim. Je to mozne…ale vcera mi to vygenerovalo spravny pocet 415 a dnes jiz spatny pocet. A to jsem dnes udelal 10 kesuli. A kde bych ten smaazany log navic mel presne hledat? Nekdy se mi c:geu stane, ze kdyz nemam v terenu data, log se jen ulozi a neodesle…tak jedine tady se mi to dnes mohlo stat. Ale jak rikam nejsem si toho vedom.
Ok zitra zkusim nainstalovat a uvidim jestli mi neco spatneho najde…gorde