Mohl by mi někdo jako nováčkovi vysvětlit, proč je v “Lovcích” více geocacherů než v “Celkem”? Např. v “Lovcích” se mi započítávají pouze české kešky, v “Celkem” i nalezené v zahraničí. Z toho mi vyplývá, že “Celkem” = “Lovci” + “Lovci, kteří nalezly kešky pouze v zahraničí”. Takže by v “Celkem” mělo být minimálně stejně geocacherů jako v “Lovcích”, ale nikoliv méně?! Díky za jakékoliv vysvětlení.
v “lovci” jsou statistiky všech lidí (i cizinců) o jejich nálezech geocacheí na území české republiky, zatímco v “celkem” jsou statistiky českých geocacherů (udávajících ve svém profilu domov v čr) o jejich nálezech všude ve světě (ne jen v čr). zákonitě je proto v lovcích mnohem víc lidí, protože přijede hodně cizinců na jednu nebo dvě cache do Prahy než vycestuje českých geocacherů za hranice.
Díky za vysvětlení. Naprosto logické, nechápu, že mě to samotného nenapadlo. Ještě jednou díky. ![]()
Vetsina hracu neudava v profilu vubec nic. Spis mi prijde, ze Celkem je rucne vycistene podle ne zcela jasneho klice - zustali Slovaci a par Holandanu, Sasove byli vymyceni (vcetne tech, co loguji cesky).
Kdyz jeste fungovala podobna statistika na geocaching.de, brali se do celkove statistiky hraci, kteri nasli aspon 5 nemeckych cachi a posledni nalez nebyl starsi nez pul roku.
Moj nazor je, ze je to vycistene rucne a ze to je spravene velmi dobre (teraz nehovorim o tych 2 Nemcoch).
Na statistiku Celkem idem, ked sa chcem porovnat s ostatnymi kamaratmi (no v poslednom case tam radsej nechodim
a trosku ma otravovalo, ked bola statistika premiesana s ludmi, ktorych nepoznam a nemam sa preco s nimi porovnavat.