Statistiky

Neslo by udelat,kdyz hledam ve statistikach(treba nespatrene)a potrebuji se podivat na stranky ke konci,abych se nemusel proklikavat po jednotlivych strankach za sebou,ale mohl si vybrat stranku rovnou?Napr.jsem na str.2 a chci se podivat na stranku28?

V teto chvili toho muzes snadno docilit modifikaci adresy, kde prepises parametr cisla zobrazene stranky a odklepnes. Pouzivam to takto take.

Např. u zjištění pořadí mezi lovci je to ale dost zdlouhavé - ideální by bylo, kdyby šlo hledat i podle nickname. Mimochodem nám statistiky ukazují o 1 nález míň:-(

Honzo, možná by u těch statistik stálo za to napsat, co se tam počítá (pouze české, ne eventy, archivovane a podobně)… Je to jen takový podnět, protože se pořát někdo ptá, proč má na cz míň než na com :slight_smile:
Díky

Nevím, vypadají všechny “živě” a složení je

• Traditional Caches* 2
      Multi-caches* 1
      Unknown (Mystery) Caches* 1
  • *Total Caches Found 4

Čili jedna chybějici je celých 25% :o)

Nevím, vypadají všechny “živě” a složení je

• Traditional Caches* 2
      Multi-caches* 1
      Unknown (Mystery) Caches* 1
  • *Total Caches Found 4

Čili jedna chybějici je celých 25% :o)

To bude tou Mystery

GaT» ta, co vam chybi, je expansion magnetic microchild. je to tim, ze strojecek momentalne nezvlada spustit cely ten skript a uz druhy den se statistiky nevygenerovaly. pracuje se na tom a v pristim tydnu je nadeje na hw upgrade.

Ivet» … a bude to tam chtit doplnit taky datum generovani, to jo. nechci do toho ted moc vrtat, dokud to je tak nestabilni a spis doufam, ze si o vikendu odpocinu. ale tohle nebude moc prace, tak to treba zvladnu.

To je jasný. Bude pěkně, tak někam vyraž. Jen mě to napadlo jako podnět, protože mám pocit, že se těma číslama lidi strašně řídí a pořát řeší co tam je a co neni…