Stator 2.3

Tak jsem asi v koncích. Vrátil jsem se z webzdarma, statistiky vidím, ale z června. Nedokážu je nahrát. Jak se v geogetu teď přihlásím ke geocaching.cz? ID se načítalo ze serveru, teď to píše ERR. Přitom vidím, že statistiky tam zůstaly a odkaz platí, takže i to ID. Funguje to nahrávání? Vím, že nenajde mé nálezy, s tou hláškou počítám a vím, že puntíkaté mapy nebudou.

Nahravani na tento server zatim nejde. Pujde az po uprave Statoru. Ono i to zjistovani ID, myslim, ted nepujde.

1 Líbí se

No jo, nejde to, alespoň vím, že já to nedělám blbě.

Taky mi to dělalo a taky jsem přehodil ale proč se to začalo stahovat jako gz netuším
Nicméně přehození na www.drakmrak.cz zabere
Ale zabere i změna na:

https://www.geocaching.cz/stator/img/bg/WMCategories.xml

což bych viděl za nejlepší variantu a už to tak bude v novém nastaveno.
otázkou je jestli ten Waymarking vpodstatě neumírá :thinking:

Neumírá!
Stále tam dávám nové Waymarky a nalezené loguju.
Před měsícem jsem byl v Málaze a ještě jsem je všechny nedologoval a to už jsem jich zalogoval 378!

No já spíš sleduju jak umírá stránka, jinak proti tomu nic nemám :smiling_face_with_sunglasses:
A dokud to pojede podpora samozřejmě bude ikdyž jsem spíše pasivní konzument.

Rozumím tomu správně, že vektorové mapy (mapgen) by mohly být časem zase dostupné? Puntíkatou mapu oželím, statistiky mám na webzdarma, ale ty mapky okresů, krajů a Evropy mi chybí :frowning:

Vektorove mapy rozhodne budou. Jen musim najit cas. Uz jsem to chtel mit davno hotove, ale k pracovanimu vytizeni se pridavaji zdravotni problemy v rodine a ty musim resit bez ohledu na cokoli. Za zdrzeni se omlouvam.

1 Líbí se

Díky za odpověď. Zdraví je důležitější! Nijak to neurguju, jen jsem chtěla vědět, jestli se můžu do budoucna na opravu těšit. Ráda bych pomohla, ale bohužel není programování moje parketa a úpravy ve statistikách dělám stylem pokus-omyl.

Ahoj,

snad je tohle vlákno k aktuální verzi. Ve statistikách mám potíže s ikonkou pro HQ Block party. Všude se ukazuje větší než ostatní a nemá ani zašedlu variantu “bez nálezu”.

Poradí někdo, jak to opravit?

Už jsem to sem kdysi dával, mrkni sem…
Stáhni si soubor a nahraď tím ten původní

bug

2 Líbí se

Ahoj DrakMrak a nešlo by ještě zapracovat do Badges novou ikonu Geocaching HQ Block Party?

V nové verzi už je ale to až se to publikuje…
Když mrkneš na moje statistiky tak to tam uvidíš: Statistika DrakMrak

Děkuji převelice :slightly_smiling_face:

1 Líbí se

Tak mi to nějak blbne. Po spuštění to píše že je chyba v ověření verze Statoru. To odkliknu a běží to dál. Minule to normálně skončilo a nahrálo na GC.cz. Teď už ne. V logu je jenom řádek Chyba při odesílání statisti. Aktualizoval jsem GG a to samé. Napadá mě, jestli se nezměnilo přihlašování, nebo mi to nějak nespadlo. Jak se dávalo to heslo? Prohledám diskuse a snad to najdu. Ale neměnil jsem nic, tak to tím asi nebude.

Tak už jsem našel kde získat API klíč a kam ho uložit jako heslo, ale pořád mi to nefunguje.

Je to jen můj problém, nebo to nejde ještě někomu?

Blbne mi to taky, jednou to šlo pětkrát ne…
Dneska jsem testoval a nejde

Mne to teď také nešlo se stejnými chybovými hláškami.

BTW nedařilo se mi přihlásit ani k geocaching.cz, údajně pro nekompatibilní prohlížeč. To už ani aktuální verze Opery nestačí? (teď píšu z Chrome v práci)

Vzhledem k tomu, že mi ani nejdou puntíkaté mapy tak typuju nějaký problémek tady na geocaching.cz