Sto a sedma - GCQ9Q0 - tento pátek před QQ

Pokud by se ke mně někdo přidal mezi 4. a 7. červnem, možná bych zkusil do třetice štěstí. Dvakrát jsem ztroskotal na finále.

Zkusím ještě jednou zopakovat dotaz a dodávám, že cache má za sebou čerstvou návštěvu, což znamená, že tam určitě je (ostatně jako vždy při mých předchozích návštěvách :o)

Po více než půl roce vysílám další výzvu. Vzhledem k období roku a dnešnímu nálezu by se to tentokrát mohlo povést. Kdyby někdo chtěl o víkendu vyrazit, pište přes všechny možné kanály.

To vypada zajimave, marias jsem na vandrech hraval roky. Kdyztak bych se pridal v Praze. Jaky je konkretni plan? I nejaky lov v okoli ?

Možná bych se taky přidal. Mariáš sice hrát neumím, ale nějaký přítel na telefonu by se našel. Na který den to plánuješ?
Radek

Já už mám tři roky dohráno, jen se nemůžu vypořádat s finálovkou. Budu celý víkend u rodičů v Ostrově, ale zatím to vypadá na sobotní dopoledne.

Rozhodně o tom budu uvažovat. Termín v pátek před Quick Quack eventem je asi příliš brzo, že?

Pro mě konkrétně ne, měl bych být v Ostrově už od čtvrtka. Zatím mám jednu předběžnou domluvu na sobotu (ale možná by to šlo přesunout).

Odeslána SZ

Napiš sem pak výsledek jednání. V pátek před QQ bychom mohli od půl pátý, na sobotu se kdyžtak domluvíme na eventu. S tou sbírkou coinů tě určitě nepřehlídneme :wink:

Nakonec tedy vyrazíme v pátek před eventem (16:00 - 16:30). Všichni karbaníci jsou vítáni.

Ano vypadá to že i my se přidáme spolu s Bohmákama. V půl 5 bychom na Andělce asi byli naprosto v pohodě. Bude tam rušno :DB)

Ve čtyři budeme vyrážet z Varů, takže do 15 minut jsme na místě. Sraz na výchozích?

Lidi počkejte tam na nás čtvrt na pět je pro nás příliš šibeniční, raději půl pátý, ale přijedem určitě. Dáme spicha na výchozích coo..
Geoquino sz

otestujte to a pak se pozeptam ;), chystame se tam asi o vikendu :slight_smile: