Nikde jsem podobné téma nenašel a potřeboval bych poradit jak do wiga protlacit obycejne stopky. Pri vstupu do prvni zony se zapne pocitadlo casu a pri vstupu do posledni zony se vypne a ukaze se vam cas (a ulozi se), který vam to trvalo? Poradi nekdo jak na to? Díky
Ok lidi, tak na to jak udělat stopky jsem přišel poměrně snadno sám, dokážu výsledek vypsat na obrazovku po skončení časovače, ale nemůžu přijít na to, jak hodnotu zapsat někam, kde by se na ni hráč zpětně mohl podívat. Měl by někdo návrh řešení? Diky
Delat stopky pomoci casovace je ponekud nestastne reseni.
Doporucuju ti stahnout si a postudovat vzorove wherigo Marhanovy schody s BMI indexem. Konkretne co se deje pri opusteni zony start a pri vstupu do zony cil. Casovac pouziva pouze jako pomucky pro prubezne zobrazeni udaju.
https://www.urwigo.cz/vzorove-projekty/56-marhanovy-schody-s-bmi-indexem
Podívej se do vzorového projektu Marhanovy schody, jinak obecně výsledek zapíšeš do nějaké proměnné a pak můžeš výsledek zobrazovat kolikrát potřebuješ výpisem té proměnné.
Díky, tak nakonec se povedlo, časovač jsem vyhodil a udělal to podle schodů. Už jde čas vyvolat i dodatečně, takže díky za rady.